Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg nem divat már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem divat már a sátras lagzi? Mindig olyat szerettem volna. De a vőfély szerint nem divat.

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 18:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mi is sátorban szerettük volna, csak annyira drága lett volna a bérleti díja ennyi emberre,hogy elvetettük. Ezek a mai sátrak gyönyörűek, és elegánsak. Szóval szerintem ne hallgassatok senkire. Egyébként sem értem,hogy egy vőfély hogy jön ahhoz, hogy ilyeneket mondjon. A vőfélynek azt kell csinálni, amit az ifjú pár kér. Ezért kapja a pénzét.
2010. márc. 19. 09:40
 22/31 anonim ***** válasza:
Ne engedd,hogy lebeszéljen a vőfély!Nekünk júliusban lesz a lagzink itthon sátorban.Nagyon bízom benne,de ha lehetek egy kicsit nagyképű,akkor biztosan tudom,hogy jó buli lesz.Járj utána,hogy mennyiért lehet felétek sátrat bérelni,mert Pest környékén brutális árak vannak.Mi is vidékről fogjuk beszerezni.De ha sátras lagzi,akkor gondolj az étkészletre, a terítőre, a világításra,a díszítésre a szellőztetésre,vagy ventilátorra,a sátor padlójára.Mindenről neked kell gondoskodni,ami nem egyszerű.És nem biztos,hogy a násznép értékelné,hogy a méregdrága hosszú ruháját a földön húzza,vagy a magassarkú cipője sarka épp kitörik.Mi most elméletben már lejátszottuk a mire kell nagyon figyelni kérdéseket,de ígérem az esküvőnk után megosztom veled a tapasztalatokat!Remélem nem lesz addigra késő.Jó esküvőszervezést és sok boldogságot!
2010. márc. 19. 18:53
 23/31 A kérdező kommentje:
18:53 ! A villanyszerelés nem lesz gond, apám, apósom, két vendég, és a párom mind villanyszerelők:-)) :-)) :-)) Sok sok boldogságot nektek!! Az email címem: sztiky@gmail.com !! Erre írhatsz bármikor!! Köszi!!
2010. márc. 19. 20:09
 24/31 anonim válasza:
Kicsi virágszáll ne foglalkozzál azzal hogy mi a divat ez a ti felejthetetlen napotok lessz,,,ha jol akarod érezni magad mert miért ne akarnád akkor sátras lagzi lessz.ez rólatok szol nem a vöfényröl álj a sarkadra és az lessz amit te akarsz.
2010. márc. 23. 12:54
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik dolog amikor ne foglalkozz a divattal. Szerintem az a legszebb amikor egy gyönyörű helyet választva (kis tó, napfény, növények), és a közepén egy hatalmas, szépen feldíszített sátor. A vendégeknek sem kell törődni a ki-be járkálással, mindenki szem előtt van, és a levegő is friss... :)
2010. márc. 23. 14:07
 26/31 anonim válasza:

És ö házasodik?nem!!

Szerintem tök jó buli mindent bele, neki meg csitu!

Divat után mész vagy az álmod után??????????

2010. márc. 23. 19:25
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Divat a sátras lagzi.

A vőfély ne véleményezzen, nem ez a dolga . Válasszon másik lagzit a Gundelben.

A Ti napotok, Nektek lesz emlék életetek végéig, olyan legyen, amilyent Ti akartok.

Kéretlen tanácsok:

Ha nyári lagzi: a sátor oldalát fel kell kapcsolni.Figyeljetek arra, hogy a teteje dupla legyen, kívül fehér v.ezüst,így nem fűti a belsejét. Belül ne fehér, mert elnyom Téged a képeken.Ne sötét, mert este elnyeli a fényt./Tapasztalat!/Jó tervezgetést, sok boldogságot kívánok.

2010. márc. 25. 13:43
 28/31 anonim válasza:
Szia! Nem ertem miert azzal foglalkozol hogy mi divat es minem! Ez lesz eleted egyik legjobb es legboldogabb napja! Olyan legyen amilyet szeretnel ez a te eskuvöd lesz es nem a vöfenye!!
2010. márc. 25. 19:18
 29/31 anonim válasza:

Nagyon egyszerű. Le kell cserélni a vőfélyt. Nehogy már a nyúl vigye a puskát, meg még lőjön is vele.

Egyébként szerintem egy esküvő nem divat kérdése. Olyan esküvőt kell rendezni, ami főleg az ifjú párnak jó. A meghívottak érezzék jól magukat, és ennyi. Akinek pedig nem tetszik, maradjon otthon. Gondot nem kell csinálni belőle.

2010. márc. 27. 19:58
 30/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Nekünk eljött a nap:most szombaton tartjuk a lakodalmat a sátorban!Tegnap elkezdtük összerakni ketten a párommal a sátrat:hát nem egyszerű,de megoldjuk.Jövő héten amint magamhoz térek már férjes asszonyként:)) belépek ide és megosztom veled a tapasztalatokat,ha még nem késő neked!
2010. júl. 13. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!