Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem divat már a sátras lagzi? Mindig olyat szerettem volna. De a vőfély szerint nem divat.
Szerintem sürgősen keressetek másik vőfélyt!!! De komolyan, nehogy már ő mondja meg, hogy milyen legyen a TI lagzitok. Nagyon el tudja rontani egy rossz vőfély a lagzit, ne ő irányítson.
Természetesen olyan lagzitok legyen, amilyet megálmodtatok, ha az sátras, akkor sátras.
Sok boldogságot Nektek!
Nálunk egy sátorbérlés 200eft.Biztos,hogy családiasabb a kertben felállított sátorban lakodalmat tartani,de több szervezést igényel,mintha étterembe mennétek.Pl. svéd asztal lesz vagy hagyományos "terítős" lagzi? Ha a hagyományos,akkor nem árt,ha van felszolgáló,mert elég hülyén néz ki,ha Marika néni kap egy kötényt a gyönyörű lagzira vett ruhája elé és ő viszi ki a levesestálat Pista bácsinak.
A vőfélyt nem is értem.Az egy dolog,hogy neki nem tetszik,nem is ő fog nősülni,ő szolgáltató,pénzért csinálja és ha elvállalta,akkor egy dolga van,a vendégeket hangulatba hozni.
Én is azt szerettem volna, de lebeszéltek. De nem azért mert állítólag nem divat, hanem azért, mert iszonyatos meleg nyár volt. Jól tettem, hogy hallgattam rájuk. A sátorban megdöglöttünk volna. Azért erre is gondolni kell. Ha sátorban szeretnéd a lagzit, akkor egy kellemes tavaszi napot válassz, ne egy meleg nyárit, mert a sátorban még melegebb lesz.
Sok Boldogságot!
Nálunk is sátras lesz,Szegeden lakunk.
Szerintem sokkl jobb ötlet,mint egy étterem és olcsóbb is.
A hasonlóság döbbenetes: nálunk is max 500 ezerből ki kell jöjjön a lagzi.De ez még nagyon a jövő zenéje( mi csak jövőre szeretnénk megesküdni)
Szóval én a sátras lagzira szavazok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!