Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kérhetnék egy kis segítséget?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetnék egy kis segítséget? Ajándék ügy. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

nemsokára lesz az esküvőm.nem lesz nagy felhajtás,lakodalom sem lesz,mert akkor lesz a fiam keresztelője is.tegnap voltunk ruhapróbán,és anyu mondta h ne legyen gondom a ruhára.de nem csak a ruhára ne legyen gondom,hanem az egészre(pénzbeli gondom).nem lesz nagy felhajtás(35 fő kb),csak egy vacsi lesz,amire mi sütünk főzünk,de igy is lesz 60-70 ezer körül.tudtam h anyu valamennyit biztos segít be anyagilag,de nem gondoltam h nem enged kifizetni semmit.szeretnénk meghálálni nekik valami kis aprósággal,de nem tudom h mi legyen.tudnátok adni nekem ötleteket?olyan h hosszú hétvégét befizetni valahol,vagy vacsira elvinni őket azt nem akarom,mert az nem maradandó,meg nem utaznának el sehova a gyerekek miatt is.

tudnátok nekem segíteni?

2010. márc. 18. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyudnak elég, ha átöleled és megmondod neki hogy mennyire hálás vagy, és köszönöd
2010. márc. 18. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy szépen keretezett kép,amin a család rajta van,lehet nagyobb,mint az átlag,mondjuk olyan A4-es.Ha rá néz,mindig előtte lesz a családja,akiket szerintem nagyon szeret.Irigyellek,hogy ilyen anyukád van,és minden jót kívánok.
2010. márc. 18. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
pedig szerintem jó őtlet hogy befizetsz neki valamilyen wellness szerűségre,hiába múlandó,de mégis kellemes gesztus.Elmennél vele kettesben lennétek,jókat beszélgetnétek,masszíroztatnátok,fodrászhoz mennétek stb..Nincs drágább ajándék,mint a jól kihasznált együttőltőtt idő:D
2010. márc. 18. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kép nagyon jó ötlet :)

kicsit off, de erről a wellnessről eszembe jutott, hogy én meg anyósommal voltam nászúton :) úgy történt, hogy be volt fizetve az út kenyába (természetfotózok, férjem vadászik, kézenfekvő volt). esküvőnk szombaton volt, hétfőn kaptunk egy levelet (férjem cégének szólt) hogy hatósági átfogó ellenőrzés lesz vpop-val közösen ekkorésekkor, várható időtartama 1 hónap...hát persze, hogy beleesett a nászút ideje...mondja a férjem, hogy akkor ő nem tud ugye eljönni, mi legyen. egyedül nem volt kedvem ilyen nagy útra, az angol nyelvet sem beszéltem akkor még túl jól. meghát ugye akkor a fele pénz elveszik...nagy ötlet jött, felhívtam Anyukát, eljönne-e rövid hezitálás után igent mondott. istenien éreztük amgunkat, azóta mesélgeti mindenkinek, hogy ő 2X volt nászúton, egyszer anno a férjével, agyszer meg nemrég a menyével :P:P furin soktak nézni...csak azért írtam ezt le, mert az együtt töltött időnél tleg nincs nagyobb ajándék!

2010. márc. 18. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi akkor lenne, ha az esküvői vacsorán felállnál és mondanál egy kis beszédet. Kettőtökről, emlékekről és kiemelnéd az Ő szerepét az életedben, majd köszönetet mondanál neki. Hiszen nem az ajándék a fontos, hanem az, hogy kimutasd a háládat.

(Megírhatnád majd, hogy mi lett végül.) :)

2010. márc. 18. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is először a kép jutott az eszembe,mikor karácsonyra nem volt mit kitalálnom a szüleimnek.Viszont én saját kezüleg készítettem el a keretet.Sókerámiát gyúrtam sóból,lisztből,és vízből vegyítve,az arányokat a neten megnézheted.Kinyújtottam mint valami tésztát ,és virág alakú formát vágtam ki belőle késsel,szúrtam lukat akasztónak az egyik szirom tetejébe,hagy fel lehessen majd tenni a falra.Majd mikor megszáradt(kb.4nap) temperafestékkel kifestettem minden szirmát más színüre,és mindent ragasztó ragasztóval a szirmokra ráragasztottam a formára vágott fényképeket.Én ezt a kisbabánkról lévö képekkel díszítettem ,és a virág közepét a kis tenyér és talpacska lenyomatával tettem érdekesebbé,persze akkor amikor még frissen volt elkészítve a sókerámiám.Anyum annyira meghatódott,hogy bele is könnyezett.Fontos,hogy kemény kartont kell a hátoldalára ragasztani,amivel megerősíted ,hogy nehogy megrepedjen.
2010. márc. 18. 10:51
 7/7 A kérdező kommentje:
ez a sógyurmás képtartó nagyon jó ötlet.a welness hétvége alapból kilőve.anyunak és apunak akarom egyaránt adni az ajándékot,de nem fognak elmenni,mert apu nagyon nem szereti az ilyeneket.én bizti nem tudok anyuval elmenni,mert pici fiam van(6,5 hós most),és azért egy hétvégére nem bízom az apjára a törpit.a sima hétvégével meg az van,h szintúgy nem mennek el,mert a tesóim még kicsik.mindenképp olyant akarunk adni a párommal ami kézzel fogható.azért köszönöm az ötleteket.ha valaki tud még valamit tanácsolni írja meg kérem.
2010. márc. 18. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!