Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek kitol kerhetnek segitseget? Ezt mar nem birom
tovabb?
Rokonok, albérlet, barátok ideiglenesen?
2010. máj. 13. 13:16
nekem másfél éves a gyerekem, de átestem ugyanezen, a férjem a terhességem alatt és után úgy bánt velem, mint egy kutyával (ha valaki bánik így a kutyájával) rengeteget őrlődtem én is, h lesz e jobb vagy sem, nemrég döntöttünk a válás mellett, ill. döntöttem....ha újra kezdhetném már korábban elhagytam volna...én a szüleimhez megyek vissza
te nem tudsz hozzájuk költözni?
2010. máj. 13. 13:16
Ha nincsen rokonod, szüleid, akik befogadnának, átmenetileg a családsegítő szolgálat tud segíteni, vannak olyan krízis otthonok, ahol kisgyermekes anyukák lakhatnak egy bizonyos ideig. Érdeklődd meg, nálatok hol van ilyen a közelben és milyen feltételekkel, mennyi időre lehet oda beöltözni.
Még egy lehetőség:
[link]
Légy velük őszinte, csak így tudnak neked és a kicsidnek segíteni! Minden jót neked!
2010. máj. 13. 13:22
4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy megtakaritot feretet penzem nincs most a kicsivel gyesen vagyok es ha alberletbe megyek vele akkor oda minimum 2-3havi eloleg kellene.A ferjem fojamatosan elveszi a penzt tolunk kartyara kapom igy mindig o veszi ki es egyfojtaban elkolti.Telel van adosagokal a bankok fele persze ezt meg azelot fellvete hogy engem ismert volna!A szuleim nem fogadnak be mar mondtam edesanyamnak hogy el akkarok valni es o azt mondta azt hiszed alberletben konyeb lesz egy picivel.Szoval nem tudom mit tegyek!
megkérdezhetem h miket csinál? mennyire sűrgős lenne a költözés?
2010. máj. 13. 13:23
bölcsi, meló, albérlet
anyaotthonba rettentő nehéz bejutni, ha a szüleid nem akarnak befogadni, akkor csak az albi, ill. körülnézni, hátha tesó, barát, nagynéni mégis!!
2010. máj. 13. 13:25
7/12 A kérdező kommentje:
Szoval felre ne ertsetek nem bantot soha es a babat is szereti!Csak egyszeruen azt nem tudom elviselni hogy minden penzunket elviszi a bankja amit nem velem egyut vet fel.Kozos haztartasban elunk a testverevel anak a felesegevel es ket gyerekukel.A ferjem olyan dolgokat csnalt miatuk ami szerintem nem normalis pl. fellvet a bankbol eloszor 10000eurot aztan 500eurot amit ok koltotek el es most a ferjem fizeti mivel az o neven van.Van a ferjem neven 3 elofizetes is ami szinten nem az ove hanem a sogorom es a felesege szama es ok ezeket sem fizetik mert most nincs ra penzuk es igy minden a ferjem neven van.Ebbol van elegem.O nem hajlando el koltozni velem es a fiaval egy kis szobaban elunk konyha es furdo kozos veluk.Es en ezt mar igy tovabb nem birom.
hát ez tényleg kiborító, de miért nem próbálsz beszélni vele, végülis veszteni valód nincs, mert nem is tudsz egyenlőre hova menni....a hiteleket el kell rendezni, ez így nem járja, h mindent ti fizettek
2010. máj. 13. 15:46
9/12 anonim válasza:
tudom hogy ez a válasz nem segít, de minek kellett egy ilyen hapsit elvenni, pláne gyereket szülni neki. Komolyan mondom úgy érzem hogy sok ember szinte szándékosan megy bele olyan kapcsolatokba hogy saját életét teszi vele tönkre.
2010. máj. 13. 20:33
Milyen körülmények között élnek a szüleid, ha lehet egyszerűen fogd a kicsit és költöz haza, nem fog senkinek tetszeni de csak nem raknak utcára a gyerekkel.
Esetleg kérj az önkormányzattól átmeneti segélyt hogy ki tud fizetni a kaukciót.
A kártyádat pedig szüntesd be és bankszáládra kérd a pénzt. Kitartás.
2010. máj. 13. 21:29
Kapcsolódó kérdések: