Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői menü. Illik vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői menü. Illik vagy nem?

Figyelt kérdés
Igaz messze van még az esküvő, de lenne egy pár kérdésem. Ugye azbalap, hogy a legjobb barátnőm aki a tanum lesz glutenerzekeny. Neki külön menüje lesz. De! Sogornom parja nagy testepito, csak csirkemellet rizst, zöldségeket fogyaszt. Koteles vagyok neki kulon menüt rendelni? Es a sütemények? Mivel kinaljam meg?
2015. okt. 24. 14:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló volt nálunk is. Volt 2 vega es 1 cukorbeteg. Kulon menuvel keszultunk nekik. Egy vendeg kijelentette, hogy csak csirkemellet eszik, azután, hogy a menü már kész volt, meg volt rendelve. Soroltam neki a kajakat. Ilyen se eszem, ilyet se eszem, fuj stb. Erre mondtam, hogy figyelj, 16 fogas lesz, ha ennyi kaja kozott nem talalod fel magad, maradj ehes. Vegul begyujtotte a huslevesekbol a csirkemellet es azt ette egesz este.
2015. okt. 24. 16:13
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Én csak annak rendelnék külön menüt aki beteg és emiatt nem eheti azt amit a többiek. Nem hiszem, hogy egyébként végig kéne kérdezni mindenkit, hogy éppen ki fogyókúrázik, ki nem szereti a gombát, ki hogy szereti a töltöttkáposztát. Mivel mindeni vendégségbe megy, ezért örüljön annak, amit elé tesznek, ha nem tetszik, akkor pedig ne egye meg. Lehetetlen lenne annyi féle kívánságnak eleget tenni. De természetesen akiről tudjuk, hogy cukorbeteg, ilyen-olyan érzékeny annak jár a külön menü.
2015. okt. 24. 17:19
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

Te már eldöntötted...akkor mi a kérdés?

Szerintem a testépítő menüje sem kerülne többe, mint a normál...csak jó zsörtölődni kicsit.

Nálunk is volt külön menü cukorbetegnek, gluténérzékenynek és ha még valakiről tudtam volna, neki is a kedvében jártam volna. Nem rokkantam bele.

2015. okt. 24. 18:09
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Nézd én azt sem értem miért kell a barátnődnek külön menü, hiszen azt irod magyar menü lesz, amit simán el lehet készíteni gluténmentesen is és még ízben sem különbözik. Mi most voltunk a barátaink esküvőjén a férj laktózérzékeny a feleség gluténérzékeny. Volt újházi tyúkhúsleves, sültes tál rántott husival, dios gesztenyés töltött rántott csirkemellel, mozarellás szárított paradicsomos töltelékű csirkemellel, sült csirkével, köretként rizs, krumli 2féle módon elkészítve, töltött káposzta, fasírt, franciasali, hurka, kolbász, pecsenyehús mindenki talált magának megfelelőt. Sütiben ugyanígy, ha nem lett volna kiírva melyik milyen sima sütinek nézték volna. És ugyanolyan finomak voltak.
2015. okt. 25. 16:11
 15/26 anonim válasza:
90%
Szia! Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy egy étterem egyik helyiséget béreltük ki, és a la carte volt a "menü". Amikor kinézed az éttermet, meg lehet érdeklődni, hogy vank-e a kínálatban vega vagy gluténérzékeny személy részére valami.
2015. okt. 26. 12:58
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve tudod, hogy ilyen extra igények vannak a vendégek között, főleg kisebb számú vacsora esetén szerintem nem akkora kunszt úgy összeállítani a menüt, hogy mindenki találjon magának olyat, amit megeszik. Ha valakinek az épp aktuális diétájáról, táplálkozási irányvonaláról nem tudsz, akkor érthető, ha nem gondoskodsz külön róla, de szerintem 20 főnél én ilyesmit eleve megérdeklődnék, ha van olyan a vendégek közt, akit kevésbé ismerek. Ha tudod, hogy valaki csak ezt vagy azt eszik, akkor szerintem nagy figyelmetlenség ezzel egyáltalán nem törődni. Én legalábbis arra szeretnék visszaemlékezni, hogy az esküvői vacsorámon minden meghívott - és így én is - jól érezte magát, nem pedig arra, hogy xy végig panaszkodott meg megsértődött, hogy nem gondoltam rá, hogy ő esetleg nem konzervatívan étkezik.

Nagy, sokfős lakodalomban nyilván nem lehet mindenkire külön gondolni, de kicsiben szerintem illik, a pár és a násznép jó hangulata érdekében is.

Lehet lepontozni, nekem akkor is ez a véleményem. ;)

2015. okt. 26. 15:36
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
16-os, látszik, hogy még nem szerveztél esküvőt. Rengeteg dologra kell odafigyelni, és úgyis mindig van valaki akinek nem tetszik valami.. Lehet, hogy olyan menüt kérsz neki, ami belefér a diétájába, de lehet, hogy pont nem fog neki ízleni, mert nem elég sós, vagy nem elég édes.. Vendégségbe nem úgy megyünk, hogy követelőzünk, és pattogunk, ha valami nem tetszik..
2015. okt. 26. 15:41
 18/26 anonim ***** válasza:
52%
17-es, ezzel most nagy bakot lőttél, kb. három hete beszéltem le az esküvőm menüjét. És előtte megkérdeztem attól a két meghívottól, akinek nem ismertem az ízlését kaják terén, hogy van-e valami külön dolog, amire odafigyeljek.
2015. okt. 26. 15:43
 19/26 anonim ***** válasza:
És itt most nem arról volt szó különben sem, hogy ízlik vagy nem ízlik, hanem egy életmódbeli igény kielégítéséről.
2015. okt. 26. 15:44
 20/26 anonim ***** válasza:
És azt hiszed, hogy mindenki elégedett lesz mindennel..?
2015. okt. 26. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!