Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői menü. Illik vagy nem?
Te már eldöntötted...akkor mi a kérdés?
Szerintem a testépítő menüje sem kerülne többe, mint a normál...csak jó zsörtölődni kicsit.
Nálunk is volt külön menü cukorbetegnek, gluténérzékenynek és ha még valakiről tudtam volna, neki is a kedvében jártam volna. Nem rokkantam bele.
Ha eleve tudod, hogy ilyen extra igények vannak a vendégek között, főleg kisebb számú vacsora esetén szerintem nem akkora kunszt úgy összeállítani a menüt, hogy mindenki találjon magának olyat, amit megeszik. Ha valakinek az épp aktuális diétájáról, táplálkozási irányvonaláról nem tudsz, akkor érthető, ha nem gondoskodsz külön róla, de szerintem 20 főnél én ilyesmit eleve megérdeklődnék, ha van olyan a vendégek közt, akit kevésbé ismerek. Ha tudod, hogy valaki csak ezt vagy azt eszik, akkor szerintem nagy figyelmetlenség ezzel egyáltalán nem törődni. Én legalábbis arra szeretnék visszaemlékezni, hogy az esküvői vacsorámon minden meghívott - és így én is - jól érezte magát, nem pedig arra, hogy xy végig panaszkodott meg megsértődött, hogy nem gondoltam rá, hogy ő esetleg nem konzervatívan étkezik.
Nagy, sokfős lakodalomban nyilván nem lehet mindenkire külön gondolni, de kicsiben szerintem illik, a pár és a násznép jó hangulata érdekében is.
Lehet lepontozni, nekem akkor is ez a véleményem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!