Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vidéki mulatós zenés töltöttká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki mulatós zenés töltöttkáposztás lakodalom, vagy pesti körasztalos pop/rock zenés lagzi?

Figyelt kérdés

2015. okt. 23. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Vidéki. Az a legtutibb!! Voltam már ilyenben is, olyanban is. A pesti feeling-ű valami iszonyat sz.ar volt. De komolyan. Az ételek, a zene, a hangulat, minden rossz volt. Csak a közvetlen család fiatal tagjai élvezték......
2015. okt. 23. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A miénk valahol a kettő között volt. Volt vőfély, de nem volt kikérés, viszont volt szülőköszöntés az étteremben. Volt zenekar, de nem játszottak "siratós nótákat", viszont volt mindenféle magyar sláger az 50-es évektől, voltak angol számok is...

Lakodalom volt, de körasztalos, elegáns teremben...a menü hagyományos volt, a töltött káposzta viszont kimaradt...szerintem nem túl ízléses amikor az egész termet beteríti a káposztaszag. Nem volt menyasszonytánc, de volt nyitótánc és volt néhány ránk szabott feladat. Volt lampion.

Csodás lett, minden perc olyan volt, amilyennek megálmodtuk. A visszajelzések is hasonlóak voltak.

Szerintem lehet ízléses, emlékezetes esküvőt szervezni. Nem kell átcsapni egyik vagy másik végletbe...

2015. okt. 23. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Vidéki, finom ételekkel, hagyomŕnyos zenékkel (nem cigó-diszkó mulatós), de a töltött káposzta itt nŕlunk nem szokŕs.
2015. okt. 24. 22:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Vidéki töltöttkáposztás normális zenével (=nem mulatós)
2015. okt. 25. 20:35
 15/19 Toga Aty ***** válasza:
100%
Egy kérdésem van,amikor beb-aszol mint az atom mit ordibálsz egy Linkin Parkot vagy az utcáranyilikakocsmamajtót?
2015. okt. 28. 01:50
 16/19 anonim válasza:
100%
Az elottem valaszoloval teljesen egyetertek. A videk maga jo, de ha tudsz, szerintem a zenen es a kajan valtoztass. Mondjuk egyebkent a pesti se lenne rossz, de a zene (nekem legalabbis) nem telitalalat ott se.
2015. okt. 29. 09:05
 17/19 anonim válasza:
bocsi, amikor elkezdtem valaszolni meg mas volt elottem en a 16.vagyok
2015. okt. 29. 09:08
 18/19 anonim ***** válasza:
20%
Annyit tudnék hozzáfűzni hogy a vérbeli Magyar mulatni szeret és azt csak a "falusiak"tudják szívvel lélekkel.A pesti már elnézést csicskák meg csak a nagy pofájukra vannak nagyra meg mindent másképp csinálni..ehhez a kettőhöz értenek.Akinek nem inge ....De a pestiek majmolják Amerikát nekünk jó a tradicionális magyar lagzi a jól megszokott mulatós zenével..
2015. okt. 30. 22:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Lol 2-es válaszoló amcsi nyáltenger :-P :-D xD talán ennyire nem rossz a helyzet de ja amúgy előfordul igen
2015. okt. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!