Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy megcsaltam? Mi lesz, ha lefújja az esküvőt?
4 éve együtt vagyunk. Tökéletes férfi, tényleg.
A tenyerén hordoz, mindenről tudunk beszélgetni, szeretjük egymást, elviseli a hisztijeimet szó nélkül, bármi van, megoldja, szóval ő az az ember, aki mellett akárhol biztonságban érzem magam.
Emellett külseje sem elhanyagolandó, megvan a megfelelő anyagi háttere is.
És eljegyzett, jövő tavasszal lesz az esküvőnk.
De mikor megkérte a kezem, én kétségbe estem, összezavarodtam. Az eljegyzésünk után pár nappal én hazautaztam Magyarországra, mert anyukámnak a szülinapja volt, megleptem, itt voltam pár napot. És abban a néhány napban találkoztam egy régi ismerőssel, akiért régen nagyon odavoltam, de csak plátói volt a dolog... Most pedig összegabalyodtunk és erről a vőlegényem nem tud.
Eljegyzés után mitől zavarodik össze az ember fia, lánya? És miért tisztítja a ködöt egy megcsalás?
Én elmondanám, mert a hazugság elég ingatag talaj egy házassághoz. Mennyire tudnál boldog lenni az esküvőd napján és mennyire tudnád komolyan venni, hogy "véled megelégszem"???
Ha igazán szereted és nem szeretnél neki fájdalmat okozni, akkor megprobálsz többé nem retardált gonodlkodás módot felvenni és leéllni vele egy értelmes életet( népírtásig).
Logikailag ha nem okozunk fájdalmat kiélvezhetjük életet eléggé alternatív szempontokból is.
De csak akkor ne mond el neki ha 100%osan biztos vagy dolgodban és érzéseidben.
Probálj meg nem iszonyat mély bűntudatot érezni, még nem bántottad meg, csak kizárólag neki szánt örömöket adtál egy más embernek amíg beretardultál.
Kétségbe etsél, mert a 4 éves kapcsolatodban feleségül kértek??? Mi van??? Mert ha azt mondod, egy hónapja vagytok együtt, akkor megértem a kétségbeesést.
Mennyire kell ahhoz kétségbe esni, h azonnal f é l r e k e f é l j, amint eltűnsz a a pasid szeme elől? Ráadásul rögtön az eljegyzés után...és akkor ezentúl mindig mgcsalod majd, ha "kétségbe esel"? Te ezt a pasit nem érdemled meg, remélem, kivág és óriási botrányt csinál és mindenki megtudja a családban, miért bontotta fel az eljegyzést :DD
Nekem ebbol az jon le h nagyon nem kene hozzamenned es nem csak azert mert megcsaltad hanem mert megijedtel meg a hazassag gondolatatol is.
Szerintem ne mondd el, kiveve ha szakitani akarsz vele illetve akkor ha a masik pasit akarod:-)
Ha összezavarodtál, és ennek következtében pár nappal az eljegyzés után félrementél, nem ehez a pasihoz kellene hozzámenned. És azért sem, mert ő se nem ezt érdelelné!
Amikor az én kezemet kérte meg a párom, olyan boldog voltam, hogy eszembe nem jutott volna ránézni más pasira, legyen az akármilyen ismerős van idegen. Azt a felhőtlen boldog érzést soha nem fogom elfelejteni. Hogy tud valaki pár nappal a lánykérése után mással bármit ia csinálni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!