Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hogyan érintene ez?
Körül-belül két hete eldöntöttük a párommal, hogy 5 és fél év együttélés után összeházasodunk. Nekem eddig nem volt fontos ez az egész, ő érezte úgy, hogy ez szükséges. Mostanra jutottam el oda, hogy már örülök neki. Nem a házasság intézményével van bajom, mert semmi nem fog köztünk változni, hiszen már rég együtt élünk, hanem a lagzi és az a körüli felhajtás nem hiányzott, de már megbékéltem. Bejelentettük a családnak. Mindenki nagyon örült, egyedül a párom nővére húzta a száját. Később visszahallottuk, hogy neki az a véleménye, hogy „felesleges baromság a lagzi, tök hülyék vagyunk, úgy is szétmegyünk és hogy miattunk nem tud majd a párom apja új autót venni, mert mi ilyen baromságra szarjuk el a pénzt.” Erre a leendő anyósom rászólt, hogy ha neki lesz esküvője, az is ki lesz fizetve mire ő: neki soha nem lesz, mert ez egy baromság.
Tudom, hogy szimpla irigység, hisz neki elég szar az élete (szerető, és a pasijának a nője terhes lett, most a napokban fogja a pasi kirúgni, és elég bajos természet, követelődző és sose jó neki semmi) de nagyon szarul esett akkor is amit mondott.
Szerintem azzal foglalkozzatok, ti mit szeretnétek. Akartok lakodalmat vagy nem?
Ha igen, tartsatok és érezzétek jól magatokat.
Ha nem, akkor lehet tanúkkal csak szertartás.
Kettő között: szertartás + ebéd szűk családdal.
nem kell vele foglalkozni, csak károg, mert őt nem valószínű, hogy a közeljövőben elveszi bárki is. ne vele foglalkozz, hanem hogy Te legyél a leggyönyörűbb menyasszony a világon! nekem is anno húzta a száját egy hasonló beállítottságú barátnőm, aztán a végén a lagzin ő érezte magtát a legjobban :)
sok boldogságot!
Úgy mint téged kb...
Ha a család akarja inkább a lagzit, akkor meg?
Nem foglalkoznék vele,ha apósnak fontosabb kifizetni az esküvőt,mint az új autó,ahhoz senkinek semmi köze.
Esetleg mond meg sógornődnek,hogy itt az alkalom megismerkedni néhány egyedülálló pasival...szóval párat vegyetek fel a listára.
Magatokkal foglakozzatok, ne vele, ti nem tehettek arról, hogy neki hogy alakult az élete.
Különben is a lagzipénzből is összejöhet az a pénz, amit arra költötök és ha annyira fontos az a kocsi, akkor még megvehetitek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!