Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket hogyan érintene ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogyan érintene ez?

Figyelt kérdés

Körül-belül két hete eldöntöttük a párommal, hogy 5 és fél év együttélés után összeházasodunk. Nekem eddig nem volt fontos ez az egész, ő érezte úgy, hogy ez szükséges. Mostanra jutottam el oda, hogy már örülök neki. Nem a házasság intézményével van bajom, mert semmi nem fog köztünk változni, hiszen már rég együtt élünk, hanem a lagzi és az a körüli felhajtás nem hiányzott, de már megbékéltem. Bejelentettük a családnak. Mindenki nagyon örült, egyedül a párom nővére húzta a száját. Később visszahallottuk, hogy neki az a véleménye, hogy „felesleges baromság a lagzi, tök hülyék vagyunk, úgy is szétmegyünk és hogy miattunk nem tud majd a párom apja új autót venni, mert mi ilyen baromságra szarjuk el a pénzt.” Erre a leendő anyósom rászólt, hogy ha neki lesz esküvője, az is ki lesz fizetve mire ő: neki soha nem lesz, mert ez egy baromság.

Tudom, hogy szimpla irigység, hisz neki elég szar az élete (szerető, és a pasijának a nője terhes lett, most a napokban fogja a pasi kirúgni, és elég bajos természet, követelődző és sose jó neki semmi) de nagyon szarul esett akkor is amit mondott.

2010. márc. 16. 09:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem azzal foglalkozzatok, ti mit szeretnétek. Akartok lakodalmat vagy nem?

Ha igen, tartsatok és érezzétek jól magatokat.

Ha nem, akkor lehet tanúkkal csak szertartás.

Kettő között: szertartás + ebéd szűk családdal.

2010. márc. 16. 09:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Kihúznám magam előtte, tudva, hogy neki, ha megfeszül, akkor se lesz esküvője és ezért irigy rám. Hadd pukkadozzon!
2010. márc. 16. 09:23
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

nem kell vele foglalkozni, csak károg, mert őt nem valószínű, hogy a közeljövőben elveszi bárki is. ne vele foglalkozz, hanem hogy Te legyél a leggyönyörűbb menyasszony a világon! nekem is anno húzta a száját egy hasonló beállítottságú barátnőm, aztán a végén a lagzin ő érezte magtát a legjobban :)

sok boldogságot!

2010. márc. 16. 09:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mint téged kb...

Ha a család akarja inkább a lagzit, akkor meg?

2010. márc. 16. 09:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem foglalkoznék vele,ha apósnak fontosabb kifizetni az esküvőt,mint az új autó,ahhoz senkinek semmi köze.

Esetleg mond meg sógornődnek,hogy itt az alkalom megismerkedni néhány egyedülálló pasival...szóval párat vegyetek fel a listára.

2010. márc. 16. 09:29
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is irigy, de ha neked rosszul esik az egész azt is tudom, hogy nem lehet NEM felfigyelni rá. Valószínű, hogy ezért is csinálja. Mert nem ő van most a központban az élete vakvágányon, vannak emberek akik így vezetik le. Ne aggódj minden csoda 3 napig tart, majd abbahagyja. Az meg ő baja, ha a lagzin egyedül lesz egy sarokban és nem érzi jól magát. A házasságról való gondolkodása meg akkor változik majd , amikor összeakad élete szerelmével...
2010. márc. 16. 09:33
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Magatokkal foglakozzatok, ne vele, ti nem tehettek arról, hogy neki hogy alakult az élete.

Különben is a lagzipénzből is összejöhet az a pénz, amit arra költötök és ha annyira fontos az a kocsi, akkor még megvehetitek nem?

2010. márc. 16. 09:38
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
elfelejtettem oda írni, hogy Sok Boldogságot!!!!
2010. márc. 16. 09:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja! én is : Sok boldogságot! (ennél nagyobb gonddal ne kelljen megküzdenetek életetekben!:))
2010. márc. 16. 09:41
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Egy csak egy legény van talpon e vidéken ellenetek, mármint a sógornőd, azt meg nem kell figyelembe venni. Legyetek nagyon boldogok, és olyan lagzit csináljatok amilyet szeretnétek. Nálunk a férjem oldaláról iszonyú nagy volt az ellenállás, hogy összeházasodjunk. De mi meg eldöntöttük két tanú és kész, nem is tudott róla a hárpia tábor hogy házasságot kötüttünk. Azóta is együtt vagyunk.
2010. márc. 16. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!