Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A svádasztalos vagy az ültetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A svádasztalos vagy az ültetett vacsora jön ki olcsóbbra?

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
helyre válogatja! de a A svádasztalos az olcsóbb álltalában
2015. szept. 28. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hol és hány főre. Kisebb lètszàmra az ültetett, nagyobbra a svédasztalos általában.
2015. szept. 28. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, én még nem ültettem vacsorát.
2015. szept. 28. 11:33
 4/6 A kérdező kommentje:
kb 50 fő
2015. szept. 28. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Úgyis a kaját kell kifizetni mindenhol. Mi olyan éttermet választottunk, ahol nincs felszolgálási díj, így nyilván jobb az ültetett.
2015. szept. 28. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk svédasztalos valamelyest olcsóbb volt, mint az ültetett (levest hozták csak helybe) de nekem amúgy is szimpatikusabb volt ez a forma. Felszolgáló meg így is 6 volt a 60 fős esküvőnkön (ebben nem volt benne az, aki az italoskocsival járta a népet + 2 akik italos pult mögött álltak folyamatosan). Sok esküvőn még ültetett felszolgálásnál sincsenek ennyien, van is különbség, nem kell azt gondolni, hogy azért olcsóbb a svédasztal, mert akkor alig van pincér. Persze biztos van ilyen hely is, de nem oda kell menni.
2015. szept. 29. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!