Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Erről az esküvői menüről mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről az esküvői menüről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szűk körű esküvői vacsorát rendezünk és ez a tervezett menü.Nem szeretnénk hagyományos menüt, de magyar ízeket igen. Az előétel és leves szervírozva, a főfogások és desszert svédasztalos lesz. Mi a véleményed róla? Elég változatos? Betegség vagy extra igény nincs a vendégek között, amit figyelembe kellene venni.

Gyulai töltött karaj és füstölt lazac Sváb burgonyasalátával

Vőlegény leves

Kacsasült ananászos káposztával és baconos tört krumplival

Burgundi marharagu fűszeres polentával

Harcsa paprikás túrós csuszával

Jérce "saltimboca" grillezett zöldségekkel (pármai sonkás, zsályás)

Sütemények

Friss gyümölcsök

2015. szept. 23. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%

"Ha hagyományosban gondolkodunk, akkor ott is változatosabb szokott lenni egy sültes tálon, mint a rántott hús."

De az is van legalább, nem csak nagyon végletes páran szeretik, de aki szereti ÍGY az se, aki nem szereti, az meg rosszul van tőle, vagy túlzás ennyi ízt összerakni kaják.

Hagyományosból is lehet változatosat úgy, hogy ne lutri legyen. Pl. rántani lehet szűzérmét is, az mondjuk nem hétköznapi, vagy ott vannak a legkülönbözőbb tekert és töltött húsok, az orly mód. Vagy a ragut is lehet burgonyaropogóssal tálalni puliszka helyett. (Komolyan, ha már itt tartunk, hogy a rántotthús nem ünnepi, akkor a szegényember eledele puliszka mitől az? Ja, hogy polentának mondják és manapság már nem nagyon szorulunk rá, így ritkán esszük..)

De hát ha húszan vagytok, akkor gondolom a legközelebbi család és barátokról van szó, esetleg őket is megkérdezheted a gyakorikérdések több ezres vadidegen közönsége helyett, akik közül egyesek uncsi rántott húst mernek ajánlani.

2015. szept. 28. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Na, a rantotthus fetisisztak itt is megjelentek... Az en lagzimon se volt rantotthus es ott is volt 3 bunko paraszt, aki kepes volt szova tenni. A lagzim ota mondogatom, hogy nem igaz a mondas, hogy az ember lakva ismeri meg a masikat, hanem lagzin! En azt mondom utolag is, hogy akinek nem tetszett a menu, mert nem volt benne jooreg szaraz rizibizi, tocsogos rantotthus, meg hurkakolbasz, az hozott volna magaval batyuban!

Kerdezo, ez a menu tokeletes!

2015. szept. 28. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
A párom például itt éhen halna. Túl sok a különleges étel, nincs semmi egyszerűbb, ami finom és mindenki szereti. Én átgondolnám ezt mégegyszer.
2015. szept. 28. 20:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Ismétlem mivel közeli családtagokról és barátokról van szó, ismerjük őket, hogy nem a rántott hús a nyerő. Írtam is, hogy nem akarunk hagyományos ételt mert a mi vendégeinknek az nem ünnepi, ami minden második vasárnap van otthon is. Ettől függetlenül, ha mások azt akarnak a lagzijukban hajrá, de mi nem erre vágyunk kollektíve. Ehhez mérten érdekel a menü milyensége. Egyébként köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 29. 08:35
 15/18 A kérdező kommentje:
A finom dologgal meg vitatkozok, mert ízlések és pofonok.
2015. szept. 29. 08:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor minek kérdezel ha tudod a választ?
2015. szept. 29. 14:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom a választ. :) A stílussal tisztában vagyok, de azon belül érdekelt volna, hogy milyen legyen. Mit változtassunk rajta. Ehelyett páran elkezdtek győzködni, hogy hagyományos legyen, annak ellenére, hogy a legelején kiírtam, hogy nem akarunk hagyományos menüt.
2015. szept. 29. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A polentát az én köreimben nem sokan szeretik, én inkább valami krumplit választanék, de nincs különösebb baj a menüvel.
2015. szept. 29. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!