Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindenféleképpen szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenféleképpen szeretnék nászéjszakát, de nem tudom mikor kellene. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy míg átöltözünk az új ruhába megejthetnenk az együttlétet is, mert a buli végére mi biztosan ki leszünk terülve. Szerintetek jó ötlet?

2015. szept. 13. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én biztos nem így szeretném megejteni. Ha aznap fáradtak is leszünk, akkor másnap éjjel ejteném meg a dolgot, de semmiképp nem akarok ezzel sietni, vagy időre végrehajtani a dolgot. Semmiképpen nem fél órás együttlétet képzelek el, hanem hosszú kényeztetést, romantikus környezetben, zenével, nyugalomban, szerelemben és kettesben.

Mondjuk én a lagzinak se vagyok híve, de ha nekünk lesz én inkább várok egy napot, mert ez nem "csak" szex ugyebár, hanem jelentése is van. Nem a szüzesség elvesztésére gondolok, sokkal inkább a lelki részére, az összetartozás, a házasság kezdete, a kapcsolat véglegességének vállalása, szerelmi ígéret és bizalom. Erre ugyanúgy fel akarom készíteni a lelkem ünneplőbe, mint magára az esküvőre.

Nekem ezt a fél órás átöltözés alatti szex, miközben a násznép vár, semmiképpen nem tudja helyettesíteni.

2015. szept. 15. 12:49
 12/12 anonim válasza:

Muszáj, hogy pont éjszaka legyen? A lagzi után felébredtek, tiétek az egész nap (násznap), amit úgy alakítasz kedvedre, ahogy neked/nektek jól esik :-) és az tarthat akár másnap reggelig is :-)

Az átöltözés közbeni szex inkább poénnak jó, hogy 50 év múlva legyen mire visszaemlékezni :-)

2015. szept. 16. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!