Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenféleképpen szeretnék nászéjszakát, de nem tudom mikor kellene. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy míg átöltözünk az új ruhába megejthetnenk az együttlétet is, mert a buli végére mi biztosan ki leszünk terülve. Szerintetek jó ötlet?2015. szept. 13. 11:53
1/12 anonim válasza:
Végül is a menyecskeruhának ez a kódolt jelentése :)
2/12 RRR válasza:
nem lesz rá energiád és lehetőséged
napold el vagy napold elő:DDD
3/12 anonim válasza:
Marha romantikus lesz! Egyik ruhából ki, egymásra rá, gyorsan dug-dug-dug-dug-dugdugdugdug, másik ruhába be. :D
Egyébként szerintem sem lesz rá energiátok és időtök.
4/12 A kérdező kommentje:
De az se jobb, ha utána holt fáradtan, vagy nincs is.
2015. szept. 13. 13:59
5/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Majd látjuk csak tényleg jó lenne, ha lenne.
2015. szept. 13. 14:00
6/12 anonim válasza:
Kérdés, hogy a nászéjszaka olyan klasszikus lenne-e. Mármint hogy szűz-e a menyasszony. Mert ha igen, akkor semmiképp nem ajánlanám, egy összeszokott pár viszont már csak a "hecc kedvéért" is le tud zavarni egy gyors menetet.
Nekem két esküvőm volt, sokat szeretkeztem, csak pont egyik nászéjszakámon sem.
7/12 A kérdező kommentje:
Össze szokott pár vagyunk. Ha szűzen esküdnénk, akkor eszünk be se jutott volna. Szerintem egy fél óránk lenne, ami ha nem is egy komoly, de egy hancurta elég lenne.
2015. szept. 13. 14:55
8/12 anonim válasza:
Nekünk nem volt fél óránk átöltözéskor...
3 nappal utána mentünk nászútra, akkor volt először energiánk és időnk rá. :)
9/12 anonim válasza:
Ha a volegenyed is benne van, es amugyis lenne kedvetek, hajra. Szerintem tok poen ilyenre visszaemlekezni. Csak ugy eroltetni viszont en nem tudnam, de ha kedv van, akkor jo otlet.
10/12 anonim válasza:
A ti esküvőtök, a ti szexuális életetek. Nem kell a GyK közönségétől engedélyt kérni, mindent csináljatok úgy, ahogy mindkettőtöknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!