Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe keruleg szabadteri, szuk csaladi koru eskuvo?
Tolunk korulbelul 140 kilometerre(fejer megye) van egy kastely es anyukam azon a telepulesen nott fel,ahol ez a hely talalhato es mar kiskoromban is oda-vissza voltam azert a helyert :) Halas to,fahid minden ami kell :) A kerdes mar csak az,hogy odaszallitani,vagy a kornyezo varosbol rendelni kellekeket, korulbelul mennyibe kerulhet? A ceremoniahoz,majd a szabadteri vacsorahoz a kellekek. Nem tudom,hogy letezik e,olyan,hogy ott helyben keszitik el az eteleket?! Valami szep(nem ilyen nyilt sator) de valami olyasmire gondoltam. A dekoracio szep,visszafogott,elegans lenne. Csak semmi cicoma :)
Ha valaki tudna nekem segiteni ebben, vagy tudna adni olyan tippeket,hogy ezeket hol,kinel lehetne megerdeklodni, azert nagyon halas lennek! :)
Elore is koszonom :)
Öreg tölgy fogadó, Pusztazámor.
Ha tényleg semmi nincs és kanáltól a széken, asztalon át az ételmelegítőig mindent vinni kell, az biztos húzós lesz, catering cégeknél kell érdeklődni. De ez így nagyon kevés infó...
Nagyon fontos a kérdés, hogy mennyi vendég lenne?! Emellett kell fizetni a hely bérleti díjját, a visszafogott dekort, a közüzemi számlákat, a szálláshely díjjait, a menük árát, a kihelyzett anyakönyvvezetőt, a ruháitokat stb...
Az mi esküvőnk listáján 170 tétel volt, amit ki kellett fizetni (A-Z-ig). 115 vendégünk volt, tokkal vonóval volt 2,8MFt. Ez elég lightos összeg, eszerint válogassatok.
A sógoromék esküvőjén összesen voltak 22-en, de az is 1,2MFt volt, szintén "low budget"
Nekünk szabadtéri esküvő lesz, (nem kastélyparkban!). Mi is szűk körű kis létszámú esküvőt szervezünk, egyrészt az anyagiak miatt, másrészt egyébként se vágyunk nagy felhajtásra. Szűk család, pár barát, ez így kb. 30 fő nálunk. A helyszín olyan szabadtéri helyszin, ahol rá vannak állva a különféle családi események - többek között esküvők - szabadtéri szervezésére, tehát rengeteg minden adott, és nem kell külön catering céget szerezni stb. Nálunk a költségek a következő képpen alakulnak: Anyakönyvezető kitelepülése 25.ezer ft + gondoskodni kell a kijutásáról, visszaviteléről.
Esketési díj: a helyszínen bérbe adják nekünk a padokat amin ülnek a vendégek, az asztalt, amin aláírsz, az egyéb dekorációt: 50 ezer forint
Helyszínbérlés: 7 ezer forint/fő
Étkezés, ital (helyben főznek bográcsban): 8 ezer forint/fő
pincérek díja: 30 főre már 2 pincér kell: 1200 ft/óra/fő
szakács: 1200 ft/óra.
Dekoráció minimális lesz, amit magam fogok elkészíteni, persze az alapanyagokat ehhez is meg kell vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!