Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik időpontban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik időpontban lehet a legjobb a szabadtéri esküvő?

Figyelt kérdés
Féle attól, hogy esni fog az eső vagy túl meleg lesz. Szerintetek melyik az ideális az alábbiak közül: júliusi időpont, augusztus első 2 szombatja közül valamelyik vagy szeptember 20? Már csak ezek a szabad időpontok maradtak.
2013. okt. 19. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem augusztus, de ez az én véleményem. Szeptember már egy kicsit húzósabb mert akkor már jönnek az esős idők.

Nekünk augusztus 9-én lesz, szabadtéri.

2013. okt. 19. 13:55
 2/9 gömbicica ***** válasza:

ezt előre nem tudhatod.

nekünk holnap lesz 34. éves házassági évfordulónk. Gyöynörü verőfényes idő volt, igaz nem szabad téren. Ősszel már rövidebbek a napos időszakok.

De gondolom maga az esküvő lesz csak szabadtéren. nem?

a vacsora, és lagzi már zárt téren. nem?

Fiaméknak augusztus végén, esküvő szabad téren, lagzi zárt térben.

Nem tudhatod milyen idő lesz.

Tul meleg se legyen, eső se essen, ......

NA EZ NEM KIVÁNSÁGMÜSOR :-D :-D

Bármilyen idő is lesz, sok boldogságot!!!!!!

2013. okt. 19. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:

A május-augusztust kizárnám, mert sajnos jópár éve folyamatosan kánikula van május elejétől aug végéig. Ezt az időt szinte senki sem szereti, fől az emberről a víz...

Inkább március-április közepe, egész szeptember, kora október. A vendégek is szívesebben vesznek egy kis kabátot vagy bolerót, minthogy árnyékban legyen 40 fok.

Szóval a ti esetetekben aug 20.

Egyébként most voltam egy júliusi esküvőn, ahol nagy szerencséje volt a párnak. Tartottak tőle, hogy 40 fok lesz, de pont az esős-borús két hét után volt, így kellemes 20 fok körüli hőmérséklet volt, napos, néha enyhén felhős, pont ideális. De ezt azért nehéz kifogni, így a nyarat meg sem kockáztatnám.

2013. okt. 19. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
*szept 20, elírtam.
2013. okt. 19. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekunk aug. elso szombatjan volt, 40 fokban. Nekem mindegy volt, en birtam a meleget, de a vendegsereg mar kevesbe.

Most voltam szeptember vegi kinti eskuvon, tokeletes volt az ido. De sajnos ezt elore nem tudhatod.

2013. okt. 19. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Figyelj, biztosra nem mehetsz, írhatnak ide akármit! Az időjárás kiszámíthatatlan, lehet aznap pont kellemes idő lesz, de lehet 40 fok lesz, de megeshet, hogy esni fog! Nem tudhatod, ahogy senki sem!

Az pedig számomra elég érdekes, hogy úgy akarsz időpontot választani, ahogy mások gondolják jónak. Elvileg nektek kellene ezt a döntést meghozni és nem csak neked, hanem pároddal EGYÜTT!!! Ez lenne a normális dolog!

Mi közösen döntöttük el, hogy mikor legyen esküvő jövőre!!

2013. okt. 19. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ez attól is függ, hogy mi szabadtéri? Mennyire szabadtéri?

Úgy mint, hajnalig tervezed teljesen szabadban? Vagy csak a szertartást? Vagy a szabadtér alatt azt érted, hogy a fogadás étteremben van? Vagy sátorban? Szükség esetén fűthető a sátor?

Ha az esőtől félsz, akkor tök mindegy amúgy. Látod pár éve nyárközepén olyan hideg volt egy ideig, hogy már bekapcsoltuk a fűtést, máskor meg 40 fok van. Néha a szeptember vége vénasszonyok nyara, gyönyörű idő, néha egész hetes esők és hideg. Ezt nektek kell kitalálni. Mi úgy választottuk az időpontot, hogy pont kellemes meleg volt az elmúlt 10 év átlag hőmérséklete, 20 fok körüli napos nappalok, erre az esküvőn volt egy fok. Napközben.... De még így is szerencsénk volt, mert előtte meg utána még havazott is, csak aznap nem.

2013. okt. 19. 19:03
 8/9 Julie- Igazgyöngy válasza:
Szia! Az időjárás kiszámíthatatlan, én szerveztem már szeptemberi és októberi esküvőket is és csodás időnk volt. Én mindíg olyan helyszínt szoktam javasolni a páronak, ahol van lehetőség" B" verzióra, tehát ha az égiek közbeszólnak, akkor is szép esküvőt lehessen tartani :) Sok boldogságot: Julcsi
2013. okt. 24. 12:59
 9/9 anonim válasza:
Nekünk most volt 08.31-én. Csodálatos volt, ragyogó napsütés, 25 fok. Gyönyörű volt a természet.
2013. okt. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!