Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra kibérelnétek a ruhát, és újra fényképeszkednétek ebben az esetben?
Ha fontos lenne és meg se kottyanna az a pénz, akkor igen, egyébként nem olyan lényeges.
A fotósnak meg üzenem, hogy nem volt elég kreatív...
Ha anyagilag megtehetem (akár úgy is, hogy picit sporolok rá) én megtenném.
Számomra fontosak voltak a beállított képek is, nagyon szeretem elővenni és nézegetni.
3 éve volt az esküvőnk.
Én biztos nem. A mi lagzinkon nem is volt profi fotós és annyira tetszenek az amatőr, spontán képek, hogy eddig még egy profi által készített esküvői fotó sem überelte a szememben. De én ilyen típus vagyok. Meg amúgy is úgy gondolnám, hogy ennyi pénzt sokkal értelmesebb dologra is el lehet költeni és később bánnám, hogy elb.szarintottam fotózkodásra.
Viszont ha neked ez fontos és megteheted, nyugodtan béreld ki és pózolj pár fotóhoz benne. Inkább, mint hogy aztán azon agyalj, hogy miért nem tetted meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!