Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eljegyzés után butaság szándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés után butaság szándékosan 2 évet várni, azért, mert akkor esik szombatra a mi napunk?

Figyelt kérdés

Szeretnénk mindenképpen azon a napon házasodni, amikor összejöttünk. Az évfordulónkon :) Viszont az csak 2 év múlva esik szombatra, jövőre pénteken lesz.

És 2 év múlva az a nap pont a 7. évfordulónk lenne.

Szerintetek mit fog szólni a család? Sokan úgy gondolják, hogy eljegyzés után 1 éven belül legyen meg az esküvő is, különben nem is komoly a dolog...

Ti mit tennétek? Megvárnátok még azt a plusz 1 évet?

2015. szept. 9. 10:12
1 2
 11/19 Noren1989 ***** válasza:
0%

Hát, ha kibírja addig....Tudod, hetedik év, az vízválasztó, sajnos addigra otthagyna a pasid...

Szóval max jövőre vetesd el magad, de pénteken ;)

2015. szept. 9. 12:44
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

Miért hagyná ott a párja?

Ha ez így lenne nem lennének egyáltalán hét évnél hosszabb kapcsolatok....

2015. szept. 9. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Hogy micsoda? Azt írtam, hogy időpontot kérni mennek ketten, nem azt, hogy összeházasodnak. Úgy értettem, hogy aki tényleg esküvőt akar, az nem gyűrűt ad, majd évekig sehol semmi, hanem lendülettel elkezdi szervezni, időpontot kér, kiküldi a meghívójat, ruhát-dekorációt intéz stb. Ez az eljegyzés már teljesen divatjamúlt, mint ahogyan nincs szűz menyasszony sem... tehát ahol eljegyzéssel fogták be a nő száját, majd mély csend, semmi szervezkedés, ott biztos, hogy nem lesz házasság. Félreértettél.
2015. szept. 9. 15:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha ki van tűzve konkrét dátum, akkor nem halogatás. Én mondjuk simán megtartanám jövőre, nekem egy nap ide vagy oda nem számít.
2015. szept. 9. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Annyit vàrtok amennyit akartok. 2 év nem olyan vészes. Nekünk 17 hónappal eljegyzés utàn volt esküvő. 1,5 év utàn. Így fél évente van évfordulònk. Nyàron év, télen hàzassàgi. Én téli esküvőt szerettem volna. 1 egész évet meg nem akartunk várni. Ha nektek fontos, vàrjatok. 4-5+ év jegyesség viszont màr elég komolytalan.
2015. szept. 9. 19:51
 16/19 Melchi85 ***** válasza:

Nekünk idén lesz az esküvőnk.

4 évvel eljegyzés után. Mi s szerettük volna a megismerkedésünk napjára, de az még soká lenn eszombaton.

Most hétvégére szerettük volna, de a zenész nem ért rá így megtoltuk egy hónappal okt 10.-re :)

Ti érzitek nektek hogy a jó

2015. szept. 15. 14:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekünk jövőre lesz az esküvőnk, kicsit több, mint egy évvel az eljegyzés után.

Megmondom őszintén, hogy soknak érzem még a hátralévő időt! Tavasszal lesz az esküvő, de titkon azon agyalok, hogy hogy lehetne előbbre hozni. Én már nagyon várom azt a meghitt pillanatot, amikor beteljesedik az életünk!

Kicsit megbántam, hogy nem az idei évre tettük a nagy napot! Borzalmasan izgatott vagyok, és azt érzem, hogy nem bírom kivárni a jövő tavaszt :/ Nekünk idén szombatra esik az évfordulónk, és ez is volt az első időpontunk, aztán mégis a jövő évet választottuk... már egy kicsit megbántam...

Talán ti nem jártok így!

Sok boldogságot!

K

2015. szept. 17. 10:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha lesz templomi, elmehettek előbb titokban polgárit tartani:)
2015. szept. 17. 12:08
 19/19 anonim válasza:
Miért ne várj még ha neked úgy jó? Mi már több mint 6 éve jegyesek vagyunk, és nem azért mert nem akarnak elvenni engem, hanem mert az nem fontos, az csak a papír. 9 éve vagyunk együtt, hozzá kell tenni, hogy viszonylag korán, 18 évesen jöttünk össze. Jövőre, mivel pont a 10. évfordulónk szombatra esik, ezért azt a napot tűztük ki a nagy napnak. De nem azért mert minden vágyam lenne férjhez menni, hanem mert mi ezzel ünnepeljük meg a szerelmünket a családainkkal és a barátainkkal. A többi, hogy más mit gondol ne számítson! Csak ti.
2015. szept. 21. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!