Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki rendelt mar az aliexpressrol eskuvoi rihat? Ha igen,
akkor tenyleg azt kaptam amit rendelt? Esetleg kellet-e
rajta alakitani vagy a meret is stimmelt?
Ez engem is érdekelne. Mindenképp olyat keress, ahol saját kép van a ruháról, és több értékelése van az eladónak. E-bayről rendelőkkel beszéltem, mindenkinek kellett kicsit alakítani a ruhán, de még így is klasszisokkal olcsóbb volt, mint itthon.
2015. szept. 8. 09:36
Én biztos hogy nem vennék az aliexpress-ről ilyet. Kici kínaiak majd pont méretre varrják neked. Na ne röhögtess...
2015. szept. 8. 09:45
Egy kolléganőm eBayről vette a menyasszonyi ruháját, neki pont mázlija volt vele, méretre is kinézetre is stimmelt, csak fotókat láttam, de nagyon jól állt neki, és olcsón megúszta.
2015. szept. 8. 10:30
Én is hallottam már jó példát, hogy valaki azt kapta amit rendelt, (sajnos nem tudom melyik oldalról rendelte) viszont 1 hónapja amikor a saját esküvőmre készültem és ruhapróbán voltam, találkoztam már kétségbeesett menyasszonnyal, hogy X márkájú ruhát 30 ezerért rendelt a netről, de kiderült, nyilván h gagyi utánzat, és az anyaga sem olyan volt amit szeretett volna (bár már gyanúsnak kellett volna lennie neki is, hogy olyan márkát ennyiért még akciósan nem kapna sehol), a poén meg az volt, hogy a hátulja a ruhának konkrétan el volt szabva, de olyan szinten el volt csúszva az egész varrás mindenhol, hogy én majdnem sírva fakadtam amikor mutatta a varrónőnek. Nem is kell mondanom, hogy másik képet raktak fel és nem ennek a ruhának a hátulját mutatták a neten.. Tehát én azért nem bíznék a webes vásárlásban, főleg ha ilyen ruháról van szó.
2015. szept. 8. 11:57
Nos, én csak egy pozitív példát írtam, mondjuk az esküvői ruha speciális, de én is sok dolgot (köztük ruhát, cipőt is) rendeltem már eBay-ről, és eddig 99%-ban elégedett vagyok.
2015. szept. 8. 12:10
Esküvői ruhát amúgy is érdemes varrónővel méretre igazítani, főleg ha több kilós nagy ruhában gondolkodik az ember, mert a ruha nem biztos, hogy ott támaszkodik fel és tart, ahol kell és megkeserítheti az estédet. Ez pár ezer forint.
Én szoktam aliról rendelni. Tipikus kínai cuccok és elég vegyes a minőség. Van amit szépen összeraknak, de általában az ár/érték aránynak megfelelő minőségben kapod a holmikat, tehát nem kimagaslóan jók a termékek. Tipikusan, mint amiket a kínai boltokban veszel itthon. Én az esküvőre főleg apróságokat rendeltem, azok jók voltak. A másik bajom a postázással szokott lenni, hogy a 25%-a rendeléseimnek soha nem ér el hozzám (vagy fel sem adják, vagy "elveszik" a postán), ilyenkor visszaigényelhető a vételár. Ebből még problémám nem volt, csak figyelni kell, hogy mikor jár le a határidő, amin belül visszakérheted a pénzed. Ez akkor bosszantó, ha kiszámolod, hogy kb. egy hónap mire megkapod, és utána van még időd javítani, aztán meg keresgethetsz lóhalálában új cuccot, mert mégsem jött meg.
2015. szept. 8. 16:20
Én az aliról vettem, előtte több email váltása során egyeztettük a méretet, fazont stb. Én is azt javaslom, hogy kérj képet az általuk varrt ruhákról, azért abból le lehet szűrni, hogy mennyire kontárok vagy éppen nem. Az enyémen egyáltalán nem kellett alakítani, de fűzős volt, úgyhogy lehetett állítani. Volt egy 50 dolláros alis kuponom, azt beváltottam, úgy voltam vele, hogy ha gáz lesz a ruha, akkor sem dobtam ki túl sok pénzt és vehetek itthon másikat. De szerencsére nem kellett. A weddingbee-n nagyon sok kínai ruhás menyasszony van, persze pro és kontra is, de sok a pozitív példa is. Ha van türelmed keresgélni, levelezni, akkor lehet találni jó kínai varrodát.
2015. szept. 8. 17:53
Láttam már rengeteget, mind borzalmasan nézett ki.
Nem csak az anyag minősége siralmas, de annyira spórolnak, hogy rossz szálirányban szabják ki a ruhákat, amitől nem megfelelő esése van, eláll vagy húzódik.
A díszítése sajnos még rosszabb.
90%-ban negatívakat írnak róla, szóval én nem kockáztatnék! Nézz utána más oldalakon, mert az aliról törlik a negatív hozzászólásokat!
2015. szept. 8. 19:00
én az esküvőmre aliexpressről rendeltem frakkot, és cilindert. 10 nap múlva pedig mikor bontottam a kartondobozt akkor láttam, hogy tele volt dobálva pez-adagolókkal, és 92-es tutti frutti magazinokkal. nagyon mérges voltam.
44/F
2015. szept. 9. 01:49
10/10 A kérdező kommentje:
igazatok van,mar ki is neztem itt magyarorszagon egy gyonyoru ruhat, es az lesz!
Kapcsolódó kérdések: