Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmebeteg ötlet lenne?
Ha egy fiatal lány, akit mindenki kedves, mosolygós, közvetlen kislánynak ismer, kitalálja, hogy ő talpig feketében szeretne férjhez menni.
Ha amugy mindig rózsaszínben meg pasztell színekben szokott öltözködni.
Egy az egyben ilyen típusú lány, ami a színeket, vonásokat illeti:
és ilyen lenne a ruha:
Én imádnám!
A fehér úgy is csak azért lett hagyomány,mert a szüzességet jelképezi...tudja a násznép,hogy merről fúj a szél! :D
A képen szereplő lánynak nem állna jól igazán a fekete, nem az ő színe, öregíti, sápasztja.
Ha tényleg ilyen vagy, én nem ajánlanám, hacsak nem akarsz az esküvődön haldokló benyomást kelteni, vagy öt kilónyi vakolatot felrakni az arcodra.
Maga a fekete menyasszonyi ruha ízlés kérdése, szerintem szép, bár nekem kicsit gyászos egy ilyen alkalomra, de egyáltalán nem tartom "elmebeteg" ötletnek.
De inkább olyannak való, akinek jól áll.
A fehér ruha nem a szüzesség jelképe, hanem egy "trend".
Mindenkinek a magánügye, hogy miben megy férjhez.
Szerintem a rokonság főleg az idősebbek kiakadnának, meglepődnének rajta.
Én egyébként feltűnősködésnek könyvelném el a dolgot, hogy valamiért mindenáron provokálni akarja az arra érzékenyeket. Amúgy engem nem hatna meg. Én már láttam fekete és rózsaszín műfenyőt is, menyasszonyi ruhában is előfordul a fekete, nem olyan nagy szám.
Különben meg a menyasszony döntése, hogy miben akarja kimondani az igent, rokonságnak semmi köze hozzá.
"A fehér ruha egyébként a szüzesség jelképe volt eredetileg."
A te linkedből,de igen,elolvastam.
Neked kell jól érezni magad benne. Én azért nem választottam színeset, hogy 20 év múlva a gyerekem meg tudja különböztetni a báli fotókat az esküvőiektől.
A képen szereplő lány amúgy nem értem, hogy pont az esküvőjén miért akar olyan színt választani, amit amúgy sosem hord, és egyébként is rettenetesen állna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!