Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmebeteg ötlet ez így?
Írtam egy fiúnak IWIW-en (amúgy nem ismerjük egymást, csak bejelöltem és elfogadott), hogy nem adja-e meg az MSN címét, mert szívesen beszélgetnék vele. El is küldte, felvettem, elmondtam h ki vagyok, ~fél órát beszélgettünk és "bocs de mennem kell" címszó alatt törölt.
Miután tényleg szeretném megismerni, regisztráltam Facebookra álnéven. Ott megtaláltam az MSN címét. Csináltam egy kamu MSN-t és felvettem. Elfogadta.
Azt találtam ki, hogy a Facebookos nevemben írok neki, és azt mondom, hogy régebben sokat jártam kosarazni az Ő sulijába és néha beszélgettünk. (talán így van valami esélyem) Aztán ha esetleg egyszer összejönne egy randi, mindent elmondok neki.
Azért döntöttem így, mert elég lúzernak tűnhettem az első próbálkozásnál, de ha azt mondom, hogy ismerjük egymást (3-4 évre ki elmékszik vissza már...^^), talán van esélyem.
Ez így állati hülyén hangzik, de nem lesz ebből baj? Mert ha velem csinálná ezt valaki, többet semmit nem hinnék el neki.
Utálok neten ismerkedni, de most nincs más választásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!