Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem veszik el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik el a férfiak az élettársukat / barátnőjüket / párjukat?

Figyelt kérdés
Elsősorban házasodni nem akaró, párkapcsolatban élő férfiak őszinte válaszát várom. Szeretném ezt megérteni!
2010. márc. 11. 01:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy érdekesség: Ha a fiunk születése előtt belemegyek a septiben esküvőbe, akkor a kórházban értesítendő személynek a párom lett volna feltüntetve. Mivel jogilag az összebútorozás, és a gyerek vállalása nem teszi közeli hozzámtartozóvá így az anyámat kellett bediktálni. Ha bármi komoly dolog történt volna egy olyan embernek a kezébe adták volna az életem, aki szivesen látna a ravatalon...

Akkor miért is nem fontos a papír, ugyanis a gyerekem apja nem szólhat egy mukkot sem ilyen esetben...

2010. márc. 11. 18:17
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

8:43

"1.Ők a teremtés koronái, akik szeretik ezt magukban letisztázni, 2.hogy akivel együtt élnek bocs méltó arra számukra, hogy elvegyék. 3.Sok ismerőst tudok, akik csak azután vették el a párjukat, amikor az gyermeket szült nekik."

1.Milyen teremtés koronái? Az apjuk a fas*za az. Talán a teremtés szégyenei inkább ez jellemző sok hapsira. Tisztelet a kivételnek.

2.Nem méltó arra hogy elvegye? Figyelj, ezt tessék a nő pofájába mondani, és nem kihasználni évekig talán, nem?

3. Egy normális nő sem szül egy hapsinak, mert akkor ennyi erővel egy mai nőnek lehetne 10 pasijától 10 gyereke.

Először házasság, utána (talán) gyerek. De inkább kiismerem külön a házasságban is, és ha jól működik, akkor talán gyerek is lehet.

Én így csinálnám, ha egyszer nagyon-nagyon szerelmes leszek:

1. Ha a férfi szeret és nincsenek hátsó szándékai (pl. várás egy jobb nőre, jó ez így is ...stb) akkor házasság polgári+családi körre kaja, és 50-70 ezer Ft-ből kijön. Nekem a házasság kell és nem a csillogás!

És nő vagyok, nem vágyom luxusra, fehér habos ruhára sem, de még lagzira sem, csak arra, hogy tudjam, hogy az a férfi, akit szeretek, képes felelősséget vállalni értem!

2. ha együttélni akar mindenképpen, írtózik a házasságtól, akkor én is megtartom a függetlenségemet, mellette gyűjtöm a saját lakásra valót (mert ugye itt bizonytalan az ember, hogy lehet hogy kidob 3 év után) és persze eszem ágában sincs gyereket szülni.

Én ezt így gondolom, mert nem szeretek bizonytalanságban lenni.

26.L

2010. márc. 11. 18:22
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

. "Egy normális nő sem szül egy hapsinak, mert akkor ennyi erővel egy mai nőnek lehetne 10 pasijától 10 gyereke"

ezt írtam én is, hogy nem szülnék egy pasimnak sem, a férjemnek igen...jól le is pontoztak :( legyen már egy nőnek tartása...a gyerek kihordása/megszülése/nevelése fájdalommal, fáradtsággal jár. ő meg arra sem képes, hogy elvegyen? marhajó...

egyébként 28/N, férjezett, 4 éves kislány anyuja...

2010. márc. 11. 18:34
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
18:34 igen láttam, én adtam egy pontot, de az + pont volt:)
2010. márc. 11. 18:47
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
köszi...amúgy meg azt sem értem, hogy nekünk mondjuk nagy lagzink volt, mindketten ezt akartuk (nálunk nagyon összetartó a család, jó volt megosztani velük az élményt, és még anyagilag is majdnem 0-ra kijöttünk), de egy kis esküvőt miért nem tud bevállalni egy pasi? főleg most, hogy változtak a szabályok, amennyi utánajárás meg hivatalos ügyintézés árán a nevére kerül a gyerek, azalatt 3 kis esküvőt le lehet bonyolítani :) de még egy nagyot is...
2010. márc. 11. 18:51
 26/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem akarok megsérteni senkit, de igazi választ mégse kaptam! Az, hogy ezerféle oka lehet, nem válasz, érzetem szerint nem is igaz. Az, hogy nem fontos a papír, csak akkor válasz, ha egyikőjüknek sem az. De ha a nőnek fontos, a férfinak nem, akkor mibe kerül neki lépni egy olyan ügyben, aki a párjának fontos? Na itt bűzlik nekem valami, hogy ilyenkor a pasi nem mond igazat azzal, hogy nem fontos a papír, hanem palástol valamit.

Palástolhatja azt pl, amit írtatok, hogy másik , jobb nőre vár. Nem az lenne a tisztességes, ha ezt megmondaná? Vagy ezt nem lehet megmondani? Mennyire őszinte kapcsolat az akkor?

Vagy szabad utat akar, hogy bármikor leléphessen? Akkor jogos az utolsók közti válaszoló hozzáállása (saját lakásra gyűjtés, nem szülés).

Keresek ezekhez az okokhoz képest kevésbé rosszindulatú okokat, de nem találok. Nem hiszem, hogy nincs! Ezért tettem fel a kérdést, hogy ti férfiak magatok mondjátok meg, mi miatt nem veszitek el a párotokat. Várom az őszinte válaszokat.

(Ha a nő nagy költséges esküvőt tud csak elképzelni, megértem hogy nincs esküvő. De ott a nő sem az esküvőt akarja igazán, hanem a csillogást.)

2010. márc. 12. 00:33
 27/32 anonim ***** válasza:

igaz én nő vagyok,de azért leírom a mi estünket. mi a párommal 6 éve együtt vagyunk.5 éve együtt élünk.4 éve jegyben járunk.van egy 6,5 hós kisfiunk is.terveztük mindig is hogy összeházasodunk,csak 1 esküvő nem 2 fillér.sajnos nálunk az anyagiak nem engedték.mindig is akartuk hogy legyen,,de azért nem fogunk kölcsönt felvenni,meg a családot csődbe küldeni.igaz most lesz az esküvőnk,de csak azért mert most lesz a törpink keresztelője,és igy elötte összead minket pap,anyakönyvvezető.nem lesz ettől több fő(32),plusz költség a ruhám ami 10000.szóval mivel a keresztelő pénzbe kerül,és sokat nem kell befektetnünk az esküvőbe igy lesz.de ha nem lenne most a fiam keresztelője,valószinü h nem lenne még egy darabig esküvő.

ugyhogy sokan azt nézik hogy nincs rá pénz,hiszen a férfi,aki szeret egy nőt,annak a legjobbat akarja,és gondolom ország-világ elött akarja ezt kimutatni.és az nem kis pénz.

2010. márc. 12. 11:46
 28/32 A kérdező kommentje:
A ti esetetek az, amikor mindketten akarják, csak anyagi okai vannak. Sajnos ilyenről hallottam már mástól is. De mi van akkor, amikor a férfi nem AKARJA elvenni a nőt?
2010. márc. 13. 23:31
 29/32 anonim ***** válasza:
59%

"Az, hogy nem fontos a papír, csak akkor válasz, ha egyikőjüknek sem az. De ha a nőnek fontos, a férfinak nem, akkor mibe kerül neki lépni egy olyan ügyben, aki a párjának fontos? Na itt bűzlik nekem valami, hogy ilyenkor a pasi nem mond igazat azzal, hogy nem fontos a papír, hanem palástol valamit."

Csak mint nő tudok erre válaszolni, akinek szintén nem fontos a papír.

Nekem meg ez úgy jön le, hogy a pasi papír nélkül is szereti a nőt, a nő meg csak akkor, ha aláírnak egy papírt.

Egyébként ateista vagyok, így az isten összeköt dolog nem hat meg.

Ha meg a törvény írja elő, hogy jóban rosszban, akkor már nem olyan finom az egész. (Mint a kötelező olvasmányok. Nem jobb, ha önszántamból olvasom el, nem azért, mert muszáj?)

Nem tudom, ez a papír dolog olyan, mintha bizonyítékként akarná felhasználni, hogy igen, engem szeretnek, van pasim, mostmár teljes értékű ember vagyok, ne szóljon meg a társadalom, és ne beszéljen ki a család, itt a papír.

2010. márc. 18. 00:05
 30/32 anonim ***** válasza:
53%

Egyetlen épkézláb indok az anyagi hivatkozás lehet, ha úgy érzi a pasi, hogy szeretne nagy esküvőt rendezni a szerelmének, de ehhez még pénzt kell gyűjtenie. Ezt meg lehet érteni.

Egyébként valóban pénz kell egy esküvőhöz, mármint lakodalom ilyesmi, de arra senki nem gondol, hogy az a pénz vissza is jön? mert ki az aki ajándékok hada nélkül megy lakodalomba... :) Szerintem, mármint ha az én rokonságomat nézem, már most megszervezném a lakodalmas bulimat, igaz hogy nincs hozzá pasi még, de máris látom hogy visszajönne a befektetett pénz :) mert ugye ez elvileg arra lett kitalálva, hogy a fiatal párnak segítsenek a rokonok elkezdeni a közös életet, ezért is szoktak pénzt vagy tartós használati tárgyakat ajándékozni... Legalábbis én így tudom.

A "nem számít a papír" duma elég átlátszó. Ezen azt kell érteni, hogy jó veled, szeretlek, de ennyi. nem tudom mi lesz 5 év múlva, nem tudom akarom-e még, és nem tudom, hogy te vagy-e számomra a társam. legalábbis én ezt tapasztaltam a férfiak részéről. És a magam részéről is. Akiért nem voltam oda, ahhoz nem akartam hozzámenni. Mondjuk fél év alatt ott is hagytam, mert minek kínozzam, ha én nem akarom a dolgot. Ez a fair. De a férfiak általában a kényelmet kedvelik, elvannak a langyos vízben a "nem fontos a papír" kényelmes szövegével. Mindent meg lehet ideologizálni :)

Mondjuk sosem voltam az a házasság pártni, nekem sosem volt központi kédés a dolog, de a fentieket láttam és tapasztaltam.

Azoknak a nőknek, akik meg szeretnék az esküvőt de a pasi nem áll kötélnek, azt tanácsolom, hogy akkor lazítani kell a kapcsolaton. Figyelj, teljesen normális, ha megmondod a barátodnak, hogy te úgy érzed, azért nem akar elvenni, vagy nem tetszik neki ez a dolog, mert nem szeret téged annyira. Van ilyen, de akkor neked is el kell gondolkoznod, hogy akarod-e a kapcsolatot tovább, és én haza költöznék. Ettől még nem kell tejesen szakítani, de legalább dűlőre viszed a dolgot, hogy kellesz-e neki vagy nem. Nem fogja megmondani, ha nem kellesz neki!!!! tuti. Mert szeret téged, csak nem eléggé. Vagy valami mással van baja (mondjuk te tanultabb vagy nála, gazdagabb vagy, több a fizetésed...) bármi miatt lehet kisebbségi érzése, ami miatt úgy érzi nem tud téged boldoggá tenni.

De lépni kell, mert különben sose leszel igazán boldog, nem fogod érzeni hogy őszintén szeret téged.

2010. márc. 18. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!