Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legközelebbi rokonokkal/baráto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legközelebbi rokonokkal/barátokkal egyeztetettek az esküvő időpontjáról?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit rosszul esik, hogy a bátyámék jövőre olyan időpontra rakták az esküvőt, ami nekem pont a legfontosabb hétvége lett volna egész évben. A lényeg, hogy a munkám révén kijuthattam volna egy helyre, ahova már kb 10 éves korom óta vágyom. Pár hónapja tudtam meg szinte 100%-ra, hogy jövőre én mehetek (ha addig nem rúgnak ki, vagy ilyesmi, de nem valószínű :D ), és persze mindenkinek boldogan újságoltam a hírt, a bátyáméknak is. A bátyám tudja, hogy ez milyen nagy dolog (lett volna) nekem, és azt is tudja, hogy nagyjából minden évben mikor van ez az esemény.

Erre most bejelentették, hogy jövőre mikor lesz az esküvő, hát persze hogy pont az a hétvége. Nyilván nem fogom kihagyni a testvérem esküvőjét, de így nem tudok elmenni a másik helyre. Sajnos az messzebb van, utazni kell, így az sem megoldás, hogy szombat délutánra/estére odamegyek az esküvőre, de amúgy a másik helyen leszek.

Munkahelyen is ciki lesz visszamondani, mert tudták mennyire akartam azt a munkát, és elég bonyolult volt elintézni hogy tavasszal én mehessek.

Ti a közeli rokonaitoktól nem kérdeztétek meg, van-e esetleg valami nagyon fontos program, ami miatt nem kéne arra a hétvégére szervezni az esküvőt? Főleg hogy bátyám tényleg tudott erről a dologról, és akkor még nem döntöttek az esküvő napjáról. Én azért az ő helyében megkérdeztem volna, mikor is van nekem ez a program, és akkor ezt figyelembe véve máskorra teszem...

Amúgy nem azért rakták erre a napra mert különleges jelentőséggel bírna, egyszerűen ráböktek hogy ez jó időpont lesz, de már le is foglaltak mindent.

2015. aug. 16. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nemértem, hogy miért vagy kiakadva. Simán el tudom képzelni, hogy akkorra kaptak időpontot. Egy esküvőn van általában 50-100 vendég, ha mindenki óhaj - sóhaját figyelembe vennék, hogy kinek mikor lenne megfelelő, akkor mégis mikor házasodjanak össze?! A te döntésed egyébként, hogy elmész az esküvőre, és nem pedig a külföldi munkát választod. Lehet ők azt is megértenék, ha aznap inkább a karriered építed, és számoltak ezzel. Szóval, ha úgy döntesz, hogy lemondasz erről a lehetőségről, és inkább az esküvőn vagy, akkor viszont ne siránkozz azon, hogy milyen szemetek, hogy arra az időpontra tették az esküvőt, amikor te mentél volna. Ugyanis ez nem rólad szól!Ők meghívtak, mivel szivesen látnak a vendégek között, a te döntésed az, hogy elmész- e vagy sem!
2015. aug. 17. 09:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Az lett volna a min,., hogy a bejelentés után beszél veled bátyád négyszemközt. Én ezek után, lehet, hogy szemét vagyok, de inkább a munkát vállalnám el. Bátyádnak tudnia kellett, hogy ez benne van a pakliban.
2015. aug. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!