Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legközelebbi rokonokkal/barátokkal egyeztetettek az esküvő időpontjáról?
Nekem kicsit rosszul esik, hogy a bátyámék jövőre olyan időpontra rakták az esküvőt, ami nekem pont a legfontosabb hétvége lett volna egész évben. A lényeg, hogy a munkám révén kijuthattam volna egy helyre, ahova már kb 10 éves korom óta vágyom. Pár hónapja tudtam meg szinte 100%-ra, hogy jövőre én mehetek (ha addig nem rúgnak ki, vagy ilyesmi, de nem valószínű :D ), és persze mindenkinek boldogan újságoltam a hírt, a bátyáméknak is. A bátyám tudja, hogy ez milyen nagy dolog (lett volna) nekem, és azt is tudja, hogy nagyjából minden évben mikor van ez az esemény.
Erre most bejelentették, hogy jövőre mikor lesz az esküvő, hát persze hogy pont az a hétvége. Nyilván nem fogom kihagyni a testvérem esküvőjét, de így nem tudok elmenni a másik helyre. Sajnos az messzebb van, utazni kell, így az sem megoldás, hogy szombat délutánra/estére odamegyek az esküvőre, de amúgy a másik helyen leszek.
Munkahelyen is ciki lesz visszamondani, mert tudták mennyire akartam azt a munkát, és elég bonyolult volt elintézni hogy tavasszal én mehessek.
Ti a közeli rokonaitoktól nem kérdeztétek meg, van-e esetleg valami nagyon fontos program, ami miatt nem kéne arra a hétvégére szervezni az esküvőt? Főleg hogy bátyám tényleg tudott erről a dologról, és akkor még nem döntöttek az esküvő napjáról. Én azért az ő helyében megkérdeztem volna, mikor is van nekem ez a program, és akkor ezt figyelembe véve máskorra teszem...
Amúgy nem azért rakták erre a napra mert különleges jelentőséggel bírna, egyszerűen ráböktek hogy ez jó időpont lesz, de már le is foglaltak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!