Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel "szórakoztassam" majd a gyerekeket?
25-28 gyerek szerintem nem mind rajzolni akar...
mennyi idősek?
Különböző csoportjátékokat is lehetne szervezni és attól függ, hogy mekkora hely el rendelkezésre.
Neten biztosan találsz ilyen gyerekeknek szóló csoportos játékokat. :)
25-28 gyerek? Hány fős esküvő lesz?
Szerintem olyan korú gyerekeket érdemes esküvőre vinni, akik már nem unatkoznak, feltalálják magukat. Illetve ha a szülő mindenképp el akarja vinni a gyerekét, akkor gondoskodjon ő a szórakoztatásáról. Elvégre ez nem egy babazsúr.
lehet nem lesz csak 20 gyerek, nyilván azt még nem tudom előre, hogy ki az a szülő, aki nem hozza, hogy nyugodtan szórakozhasson. Most azt számoltam csak, ha minden gyerek ott lesz akkor lesznek ennyien. Kb. 130 fős lagzi lesz.
Igazatok van, én is nagyon gondolkodok egy "bébyszitteren" mert ez elég sok gyerek...
Vagy vállalja vki a rokonságból, vagy bérelj fel egy bébiszittert. Neked élvezned kellene az esküvődet, nem a gyerekeket hajkurászni. Ha felügyelet nélkül vannak, anyu-apu nincs ott, akkor ugyan melyik gyerek fog szépen csendben rajzolgatni, ha lehet futkározni is...
Az megint más kérdés, ha én szülőként viszem a porontyom, akkor úgy gondolom, az én felelősségem, hogy vigyázzak rá, ha nincs ott hivatalos animátor, bébiszitter... önzőség lenne más (nem hivatásos)tól várnom ezt, csak azért, hogy én lazítsak...
Szerintem nem várhatja el senki, hogy külön termet meg felügyelőket bérelj ugrálóvárral meg a tök tudja mivel, hogy lekösd a gyerekeket. Márpedig máshogy úgy se lenne értelme, mivel naiv aki azt gondolja, hogy a gyerekek majd a sarokban fognak szépen rajzolgatni, vagy arrébb mesét nézni és egyéb hétköznapi dolgokat csinálni, miközben amit a felnőttek csinálnak az sokkal érdekesebb és szokatlanabb. Ugye ott a zene, a felnőttek táncolnak, ott a kiabálós ember, aki fogalmuk sincs miket mond, de minden felnőtt nevet, ott a menyasszony abban a szép ruhában stb. stb. stb. Nagyon extrát (és hát drágát) kell ahhoz virítani, hogy ezek ellenében lekösse a kicsiket.
Ezt meg ne várja senki. Régen érdekes mindenki megoldotta, hogy vagy lekötötte a gyerekét vagy el se vitte. Manapság meg már az a természetes, hogy a pár még vidámparkot is csináljon nekik, hogy ne legyen velük gond. Ez már vicc. Manapság az esküvők nem is az eskövőről szólnak, hanem arról, hogy nálunk ez is lesz meg az is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!