Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a leánybúcsúra, ha az esküvőre nem vagytok hivatalosak?
Szerintem a lánybúcsú is egy olyan buli, ami bensőséges szeretetteljes. Legalábbis az enyém olyan volt. Első 10 percben csak sírni tudtam...
A legjobb barátnőim voltak ott, mindenki hivatalos volt az esküvőre és mindenki koszorúslány volt.
Szerintem sem illendő olyant hívni lánybúcsúra akit az esküvői meghívóval nem tisztelsz meg.
25-N
ebben az esetben én sem mennék. Más lenne ha kis létszámú esküvő lenne, úgy elmennék a lánybúcsúra, még ha az esküvőre nem is vagyok meghívva... Ebben az esetben amúgy kit érdekel, hogy ő milyen önérzetes? Neked nincs önérzeted?
Nekünk is jövőre kis létszámú 40 fős esküvő lesz, de a barátnők ill. a párom barátai ott lesznek, ez alapvető, függetlenül attól, hogy mennyit/mit tudnának adni nászajándékba. Az én barátnőim pl.: valószínű semmennyit (de nem is várom el) mivel még főiskolán tanulnak. Elég szánalmas szerintem ha valaki az alapján hívja meg a vendégeket az esküvőre, lakodalomra, hogy majd mennyi jön vissza!
Ha 150 fos lagziba nem férsz bele, akkor a lánybucsura se hívjanak már meg.
28N
Ha ilyen szemét, hadd puffogjon utána... ha kiszáll az életedből, szálljon ki. Ilyen barátra nincs az embernek szüksége.
Amúgy meg természetesen így nem mennék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!