Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek? Az esküvőmö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Az esküvőmön erre szeretnék bevonulni: Gergely Róbert Hófehér. És ez lenne a záró: Baby Gabi Cupa szív.

Figyelt kérdés
Fennt van a youtube-n!
2010. márc. 7. 18:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Csupa szív: nem esküvőre!!! pontosabban nem a zárónak, valamikor a lagzin lehet, de amúgy nagyon nem oda való!

Hófehér: ismétlem magam, ne ezzel nyissátok.

(pláne nem ha nem vagy hófehér bőrű, és nem vakítóan fehér ruhában leszel.)

Ez az én véleményem. Szerintem ennél sokkal szebb zenéket is találsz.

Sok sok boldogságot.

2010. márc. 8. 12:35
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ezt már értékelem!
2010. márc. 8. 12:40
 23/30 anonim ***** válasza:
41%
Jé, elfogadod más véleményét? Milyen csoda történt?
2010. márc. 8. 12:51
 24/30 A kérdező kommentje:
elfogadom, mert egyáltalán nem volt sértő és szerintem igaza van és megfogadom a tanácsát!vannak jobb számok is!Amúgy a hófehér egy direkt ilyen oldalon volt fenn,ahol esküvői zenéket lehet letölteni!
2010. márc. 8. 12:58
 25/30 anonim ***** válasza:
66%

Ó az ilyen oldalak, én meghívóba találtam-szerintem jó- szöveget:D Kimondottan meghívóba való szövegekkel. Nem tudom hány oldalon keresztül oktattak ki, hogy eléggé faragatlan lenne tőlünk ha ilyennel hívnánk meg őket:)

Szóval csak óvatosan az ilyen segítő oldalakkal:):D

2010. márc. 8. 13:32
 26/30 A kérdező kommentje:
na és mit szóltok ehhez: Rómeó és Júlia Szívből szeretni
2010. márc. 8. 13:46
 27/30 anonim ***** válasza:
53%
Az eddigiek sem voltak sértőek, ott meg mindenkit lehordtál. A Rómeó és Júlia nem esküvőre való, de elég sokat használják erre. Szóval nem odaillő és elcsépelt.
2010. márc. 8. 13:57
 28/30 anonim ***** válasza:
50%
Az sem mindegy hány éves vagy? Egy alig huszonéves pár esküvjére jók lehetnek ezek a zenék, de ha idősebbek egy kicsit is, akkor kevésbé.
2010. márc. 8. 14:06
 29/30 A kérdező kommentje:
van olyan ami neked tetszik?Elég kriminális vagy!
2010. márc. 8. 14:37
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólnál az eredeti Rómeó és Júliához? Szerintem Zefirellit nem lehet überelni, és nem is elcsépelt.

http://www.youtube.com/watch?v=z9v5i6eawO4&feature=fvst

2010. márc. 8. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!