Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Az esküvőmön erre szeretnék bevonulni: Gergely Róbert Hófehér. És ez lenne a záró: Baby Gabi Cupa szív.
Tudod mit nem értek? MEgkérdezted a véleményünket és leírtuk. (sok válaszadó és én is korrektül válaszoltunk) neked csak annyi jött le, hogy felháborodtál, mert mi azt mondtuk, hogy kicsit giccses...
Az ilyen ember ne kérje ki mások véleményét. Azzal kíméled magadat és minket is...
Egyébként én lesz.nám hogy más mit gondol az esküvői zenémről (főleg vadidegenek)...de a te dolgod...
"Az esküvőmön erre szeretnék bevonulni: "
Vonulj! De ne kérj véleményt ha utána mindenki más a hülye, mert komolyan vett és el is mondta amit gondol. Senki nem volt se kioktató, se trágár, az hogy tetszik vagy nem, az vélemény és te azt kérdezted.
Borzalmas mind a kettő. Mind a kettő után több köbméter nyál úszik. Ezt az én véleményem.
Ha pedig te ezt választod, akkor erre fogsz bevonulni. Sok boldogságot:)
Egyszer volt itt valaki, aki ilyen trash metal féle zenére akart bevonulni. Nekem tetszett, de ne tudd meg, hogy lehúzták, lebunkózták stb. Úgyhogy, az ilyen egyéni ízlést célzó válaszokra nehogy adj, ne ebből indulj ki.
Nekem sem tetszik, szerintem hallgathatatlanok, és nagy különbség van a "romantikus" és a giccses-nyálas, nívótlan számok között. De nem a mi véleményünk számít, hanem hogy ti közösen kiválasztottátok és nektek tetszik. Ízlések és pofonok...
Valószínűleg te meg attól kapnál sikítófrászt, amit én választottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!