Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek? Az esküvőmö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Az esküvőmön erre szeretnék bevonulni: Gergely Róbert Hófehér. És ez lenne a záró: Baby Gabi Cupa szív.

Figyelt kérdés
Fennt van a youtube-n!
2010. márc. 7. 18:47
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem, hogy tetszik e a pezsgőtorony, mert erről nem érdekel a véleményed, hanem a számokról kérdeztem!Ok!?
2010. márc. 7. 20:04
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
nekem enyhén szólva egyik se tetszik, lehet, hogy valami vidéki buliban nagyon jó összebújós zenének számítanának, de esküvőre nem tudom elképzelni. bocsi, nem oltás, csak nekem ez jutott eszembe róla!
2010. márc. 7. 20:14
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
A véleményünket kérdezted, én azt írtam. Ha ezt te oktatásnak érzed, akkor sajnálom. Dönts egyedül. vagy csak azt szabadott volna leírni, hogy jaj, de jó, szerintem szuper, ennél jobb zene nincs a világon? Véleményt kértél, ebbe az is benne van, hogy nem tetszik. A ti napotok, egymással bezséljétek meg, ne vadidegenek tanácsát kérd ki, pláne ha meg sem hallgatod. Szép esküvőt és addig nyugodj le, mert ha a vőlegényedet is így osztod, akkor lehet hogy nem kell majd zene.
2010. márc. 7. 20:19
 14/30 anonim ***** válasza:
62%
A pezsgőtornyokra pedig azért írtam a véleményemet, hogy nekem az is giccses meg a zene is, tehát a kettő összeillik, szóval ha neked ez a stílusod, akkor illik a kettő együtt és jó lesz. De ha nem tudsz értelmezve olvasni és csak azt hallod meg amit akarsz, akor kár bármit is leírni.
2010. márc. 7. 20:20
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Tudod mit nem értek? MEgkérdezted a véleményünket és leírtuk. (sok válaszadó és én is korrektül válaszoltunk) neked csak annyi jött le, hogy felháborodtál, mert mi azt mondtuk, hogy kicsit giccses...

Az ilyen ember ne kérje ki mások véleményét. Azzal kíméled magadat és minket is...

Egyébként én lesz.nám hogy más mit gondol az esküvői zenémről (főleg vadidegenek)...de a te dolgod...

2010. márc. 7. 20:23
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor sajnálom, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni...
2010. márc. 7. 20:31
 17/30 anonim ***** válasza:
68%

"Az esküvőmön erre szeretnék bevonulni: "

Vonulj! De ne kérj véleményt ha utána mindenki más a hülye, mert komolyan vett és el is mondta amit gondol. Senki nem volt se kioktató, se trágár, az hogy tetszik vagy nem, az vélemény és te azt kérdezted.

2010. márc. 7. 20:33
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas mind a kettő. Mind a kettő után több köbméter nyál úszik. Ezt az én véleményem.

Ha pedig te ezt választod, akkor erre fogsz bevonulni. Sok boldogságot:)

Egyszer volt itt valaki, aki ilyen trash metal féle zenére akart bevonulni. Nekem tetszett, de ne tudd meg, hogy lehúzták, lebunkózták stb. Úgyhogy, az ilyen egyéni ízlést célzó válaszokra nehogy adj, ne ebből indulj ki.

2010. márc. 8. 07:44
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem tetszik, szerintem hallgathatatlanok, és nagy különbség van a "romantikus" és a giccses-nyálas, nívótlan számok között. De nem a mi véleményünk számít, hanem hogy ti közösen kiválasztottátok és nektek tetszik. Ízlések és pofonok...

Valószínűleg te meg attól kapnál sikítófrászt, amit én választottam. :)

2010. márc. 8. 09:27
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem azon háborodtam fel, hogy nem tetszik a zene, hanem azon, hogy e két szám miatt giccsesnek és nyálasnak minősített valaki engem! Attól hogy szeretem ezt a két számot, még nem biztos hogy én is nyálas vagyok! És igenis meg fogom kérdezni tőletek, mert érdekel a véleményetek, mivel nem ketten leszünk az esküvőmön, hanem 230-an!
2010. márc. 8. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!