Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Videki vendegszeretet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Videki vendegszeretet vagy felvagas?

Figyelt kérdés
Most voltam egy eskuvon egy videki kisvarosban. Nem viccelek, vagy 30 fele kaja volt. Nem is ertem, ki bir ennyit enni? Ketfele leves, salatak, hidegtalak, meleg eloetelek, 4 fele husetel, hal, 4 fele koret, savanyusagok, 3 fele ejfeli menu, es 3 hatalmas emeletes torta, tuzijatekkal stb. Szerintem tul sok volt, fizikailag nem jutottam el oda hgy 3nal tobb etelt megkostoljak, mert nem birok ennyit enni. Zavaro volt, hogy allandoan volt valaki, aki keres nelkul toltogette a tomenyet, aztan folyamatosan kerleltek, hogy igyak, tancoljak stb. Nem hagytak ulni. Elmeseltem a szuleimnek, szerintuk ez a videki vendegszeretet, szerintem ez fele ennyire is eleg lett volna. Szerintetek?
2015. júl. 30. 13:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Teljesen normális ez egy lakodalomban. Nem kell végigenni a menüt, csak amennyi jól esik. Nem egyedül neked készítették az ételeket, hanem vagy 100 embernek.

A poharak utántöltésével is így szokták. Azt se kötelező ám meginni. Meg azt is lehet mondani, hogy köszönöm, majd a következő körben.

2015. aug. 1. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!