Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti válaszolnátok ezekre a legénybúcsús kérdésekre?
Én vagyok a menyasszony és a vőlegényem kérdéssorában ezekre kéne válaszolni pl:
Mekkora a mellbőséged?,Mikor vesztetted el a szüzességed?,Van-e anyajegy a fenekeden? Ha igen, melyik felén?,Hány pasival szexeltél életedben?Melyik a kedvenc szexpózod?
Én ezeket túl intimnek érzem, nem akarom hogy a haverjai tudjanak ezekről a dolgokról.
Válaszolj is meg ne is.
Mekkora a mellbőséged?
- Máig nem sikerült lemérni.
Mikor vesztetted el a szüzességed?
- Amikor először szexeltem. És te? :)
Van-e anyajegy a fenekeden? Ha igen, melyik felén?
- Van. A nagyobbik felén.
Hány pasival szexeltél életedben?
- 256-tal.
Melyik a kedvenc szexpózod?
- Mi az a szexpóz?
Egy kérdéssort kell megválaszolnia, hogy "mennyire ismer" engem. Nem leszek ott.
Az első válasz tetszik,köszi! :)
Nyilván, ha nem válaszolsz vagy úgy válaszolsz, ahogy az első írja, nem lesz ilyen játék. Hiszen azzal nem lehet összehasonlítani, amit a párod mond.
Nekem ezzel nem lenne gondom, mondjuk én nem vagyok szégyellős. Lehet, hogy az lennék, ha lenne anyajegy a fenekemen. :D
Én ezekre válaszoltam. Nincs benne semmi izgalom.
Ha nagyon nem szeretnél konkrétumokat a fiúk orrára kötni, akkor adj meg intervallumot:
Mekkora a mellbőséged? 70-90 cm között
Mikor vesztetted el a szüzességed? 2005-2010 között
Hány pasival szexeltél életedben? 0-10 között
Melyik a kedvenc szexpózod? Amit a vőlegényem válaszol :)
Hidd el nem arra megy ki a játék, hogy rajtad röhögjenek, hanem azon, hogy mennyi mindent tud/nem tud a párod :)
én megírnám a fiúknak, hogy néhány kérdésre adott választ nem kötnék az orrukra, de írnék nekik másikat helyette
pl.: mi volt rajtam az első randin?
Milyen virágot adott nekem először?
Milyen színű az anyósa szeme?
Hány évesen csókolóztam először?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!