Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt olyan, aki több évvel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, aki több évvel a polgári után tartotta meg a templomi esküvőt?

Figyelt kérdés
4 éve élünk együtt, 2 éve vagyunk házasok. Kis polgári esküvőnk volt, 10 emberrel, nem volt menyasszonyi ruhám, semmi extra, utána csak egy ebédet tartottunk itthon. Nekem mindig is álmom volt a templomi esküvő, habos-babos ruhával, mindenkivel, aki számít, nagy lagzival. Erre sajnos nincs meg a keretünk, de ha egyszer meglenne, meg szeretném valósítani. Van már 2 gyermekünk, egy 2,5 éves kislány és 1,5 éves kisfiú. Nem néznének emiatt furcsán ránk?
2015. júl. 25. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen ismerősöm még mindig arra várnak. Nem is értem a kérdést amúgy. Kit érdekel, hogy ki hogy néz kire ? Pláne, hogy felnőttek vagyok gondolom. Kevesebb képmutatás és felszínesség --> boldogabb élet.
2015. júl. 25. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez természetes helyzet, főleg, hogy már gyerekeitek is vannak :) Amikor meglesz az esküvő, mindenki örülni fog nektek :), nem fogják azt susogni, hogy "hűha, de milyen későn tartották ezt az esküvőt". Ott a rokonok és barátok annak fognak örülni, hogy látnak titeket szépen felöltözve + megtisztelitek őket egy szép vacsorával vagy est-ebéddel.

Szerintem, ha ilyen a helyzet, akkor éppen ajánlatos pár évet várni az esküvővel, ameddig a fiatal szülők fel vannak készülve testileg, lelkileg és anyagilag is egyaránt :)

2015. júl. 25. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Képzeld majd el, hogy milyen szépek lesznek majd a közös fotók a szép és huncut gyermekeitekkel :) Erre és a saját boldogságtokra figyeljetek csak az eskövőn, ettől lesz szép, nem a rokonok és barátok szája + gondolatai miatt :)
2015. júl. 25. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
ha 4 éve együtt vagytok, és eddig nem esküdtetek meg templomban, isten színe előtt, akkor nem gondolod képmutatásnak, hogy csak a habos-babos ruha és más külsőségek miatt templomban esküdjetek?
2015. júl. 26. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki kb. 10 év után esküdött templomban, de ők azért, mert a férj nem volt vallásos, ezért nem volt egyházi esküvő, de később ő is hívő lett és akkor pótolták be. Így nem fura, hanem egy szép döntés. A "habos-babos" ruha miatt viszont kicsit nevetségesnek érzem. Ha van mögötte tartalom, az más. A templom nem díszlet, az egyházi esküvő nekem hívőnek egy szentség. Ha csak díszlet kell és egy hely, ahová lehet menni a habos-babos ruhában, akkor béreljetek inkább ki valami szép helyszínt és egy szertartásvezetőt, aki olyan esküvőt csinál, amilyet szeretnétek.
2015. júl. 26. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, én meg vagyok keresztelve, sajnos nem vagyok nagy templomba járó, mert nálunk csak református van és katolikus vagyok. Férjemet nem keresztelték meg, mert konfliktusok voltak belőle, így rá hagyták a döntést. Ő is hisz Istenben, ha tényleg úgy lenne, meg is keresztelkedne. Szóval ez nem képmutatás lenne, ezt valóban így is gondoljuk.
2015. júl. 26. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!