Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nem nagyszabású esküvőt tartott, hanem szerényebbet csak a legközelebbi rokonsággal? Van olyan, akinek nem volt templomi esküvője, hanem csak polgári?
a barátomék
én és egy másik haver tanuk
10 perc,alacsony költségek
Nekünk nem volt templomi, mert mi nem akartunk.
Szűk családi kör + barátok = 45-en voltunk a végén.
Nekünk is viszonylag kicsi lesz, de mondjuk lesz templomi is. A vacsorán kb. 30 fő lesz...a család és néhány közeli barát. Én mindig is kis, meghitt esküvőt szerettem volna és szerencsére a vőlegényem is. Onnan tudom, hogy biztosan jól döntöttem, hogy nem irigykedem, amikor mások mesélnek a nagy lakodalmakról.
A ti napotok lesz, úgyhogy nyugodtan szervezzetek mindent úgy, ahogy nektek tetszik!
Volt egy pici, pár fős polgári (majdhogynem kéttanús), és egy templomi, ami után egy 30 fős családi vacsorát tartottunk, lagzi nem volt. A férjem katolikus, én református vagyok, nem volt ebből probléma, csak olyan papot kell keresni, aki ígyis összead. A reformátusoknál/evangélikusoknál pedig még ennyire sem szigorú a dolog, és egyházjogi értelemben tartható esküvő akkor is, ha csak az egyik fél van megkeresztelve, a másik nincs. Nálunk ilyen gond nem volt, mert én meg vagyok keresztelve. Jegyesoktatásra eljártunk, és ígéretet tettem, hogy nem fogom akadályozni a férjemet a gyermekeink vallási nevelésében.
Ha csak polgári pici esküvőt szeretnétek, én nagyon tudom ajánlani, külön előnye, hogy sokkal jobban tudtok egymásra figyelni, nem vonja el a sok egyéb dolog egymásról a figyelmeteket. Nekem az a pici kis polgári esküvő életem egyik legszebb napja volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!