Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A koszorúslányok ruháját a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A koszorúslányok ruháját a koszorúslányok szokták fizetni, vagy a menyasszony? (8000 ft)

Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 07:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy vegul mi lesz a leanybucsuztatoval, mert nalam ma borult ki a bili es ma csesztem le oket. Nem tudom, hogy ez milyen hatassal van rajuk a bucsuztato szempontjabol, de en azt is megmondtam nekik mergemben, hogy aki nem akar egy forintot se kolteni a lbucsuztatora, az ne jojjon el, hanem menjen fesztivalozni es koltse oda a penzet, mivel en meg azt nem fogok hagyni, hogy 13 lany szivjon masik 2 miatt es mondjanak le a normalis programokrol azert mert az a ketto nem hajlando penzt aldozni a kozos szorakozasra! Ez nem csak rolam szol! Ez nem olyan, hogy kiberelunk egy homokozot 1 orara, amibe csak en mehetek be jatszani, a tobbiek meg nezik a homokozo szelerol, hogy jol szorakozok... megmondtam a szervezoknek is, hogy ha ez a ket lany hisztizik, akkor rajtuk keresztul is uzenem, hogy koszi szepen, nem kell eljonni.Es ez lesz az a pont, amikor szepen megkerem oket, hogy tegyek bele egy szatyorba a ruhat es akasszak a kilincsemre! Es azt is kozolni fogom veluk, hogy szerintem csak azert ilyenek, mert irigyek a boldogsagomra, ugyanis ok idosebbek nalam, megis kilatasban sincs nekik meg csak egyejszakas kaland se, nem meg eskuvo. Es bizony ez koszonheto annak, hogy ilyen emberek, hogy ennyire onzoek es rosszindulatuak.
2015. júl. 20. 22:43
 22/25 anonim ***** válasza:

Én megmondom őszintén, nem fizetnék olyan dologért, amit ők máskor is használnak... akkor fizetnék, ha olyan szín vagy fazon, amit én kértem.

Én simán visszavonnám a koszorúslány-felkéréseket, kiv, ha van olyan, aki nem szemétkedett, attól nem... kifizetném a ruhákat, aztán megpróbálnám eladni. Így nem akkora pénzkidobás, de nem mérgezi meg az az esküvődet, hogy kb, ingyenruhában parádéznak meg pipiskednek ezek a kis p.csák...

2015. júl. 22. 15:13
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

A wellness szerintem is jó ötlet.

Amúgy mi lett azóta, írtál nekik?

Én fix ruhát mutattam a koszorúslányaimnak, mindenki azt mondta, hogy az én döntésem, hogy miben legyenek, és ők(!!) fizették.

2015. júl. 22. 16:09
 24/25 A kérdező kommentje:

Az az igazsag, hogy sok mindenben (szemetkedesben) nem vagyok teljesen biztos, mivel a legtobb szemetseget ugy hallom vissza mastol. Pl az ilyeneket, hogy "en nem foglalkozok a leanybucsuztatoval, mert a szabadidomben magammal akarok foglalkozni, nem az o bucsuztatojaval" es hasonlok. Ezekre igy nehezen tudnek hivatkozni, amikor visszavonom a felkerest, mert siman mondhatja, hogy ez nem is igaz, o ilyet nem mondott. Persze mas kerdes, hogy en ismerem annyira, hogy ezt a mondatot ugyan nem neztem volna ki belole, de egyertelmuen az o megfogalmazasa, az o szavai. Ezeken kivul amit szemtol szembe engedtek meg maguknak, az keves ahhoz, hogy visszavonjam a felkerest. Utana csak azt hallgatnam, hogy mekkora p¡csa vagyok, mert o fuvart kert a varronohoz, en meg ennyiert oriharit fogadtam. Ugyse irmerne be a tobbi dolgot, amit a hatam mogott mondott, en meg visszahallottam.

Irtam nekik ugye meg tegnap elott. Az lesokkolta oket, egesz este sorra hivogattak es mindegyik 1 oran keresztul szabadkozott a telefonban, hogy nagyon sajnaljak es igazam van. En elmondtam nekik, hogy orulok nagyon, hogy beismertek, csak lehetoleg azt ne felejtsek el, hogy ezzel az egesz viselkedessel, hozzaallassal nekem megkeseritettek a napjaimat, sot sokszor mar az eskuvot is inkabb lemondtam volna, amikor hetvegente a volegenyem vallan sirtam es neki azert kellett vigasztalnia, mert ilyen F baratnoim vannak. Ezt mar vegig csinalom, de megmondom oszinten, hogy mar nem baratno es koszoruslanykent tekintek rajuk, hanem udvaribolondkent... Szepen felvonulnak elottem, kellekek lesznek, utana pedig ha visszajovunk naszutrol, megmondom nekik, hogy az volt az egyetlen oka annak, hogy nem vagtam ki oket a francba, hogy a ruhara kidobtam volna az ablakon a penzt!

Remelem, masnak nem kell ilyeneket megtapasztalnia, mert jobban valaszt baratnoket, mint en... :(

2015. júl. 23. 07:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer voltam felnőttként koszorúslány. Egyáltalán nem esett egy árva szó sem arról, hogy ki fizeti a ruhát, a világ legnagyobb természetességével vettük meg magunknak... Pedig mindkét menyasszony baromi rugalmas volt és közös megegyezéssel választottunk ruhát.

Persze a lánybúcsúban is aktív rész vállaltunk, és fizettük a ránk eső költséget. Azt hiszem ez így természetes.

(Mondjuk a lánybúcsúra egy vagyont költünk dolgot nem nagyon csípem, de ha fontos számomra az illető, úgyis kicsengetem az összeget, max máshol meghúzom a költségeimet... De ha egyszer lesz a sajátom, a legjobb barátnőm már most tudja, hogy se limót, se nagy költségeket nem szeretnék. Inkább sok boldog lánnyal ünnepelnék együtt.)

2015. júl. 26. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!