Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A köszönőajándékot személyenké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A köszönőajándékot személyenként vagy családonként adjátok?

Figyelt kérdés
Teszem azt, hűtőmágnesre gondoltunk, akkor azt hogy adnátok? Vagy lehetne akár az ültetőkártya a köszönőajándék, azaz egy névre szóló, de ugyanakkor fontosabb adatokat (a mi becenevünk, helyszín, dátum) tartalmazó mágnes?
2015. júl. 16. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
személyenként szokás
2015. júl. 16. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Évekig hányódtak a fiók legmélyén ezek a köszönőajándékok, aztán hál'istennek most költöztünk, ezért egy laza mozdulattal kivághattam az összes csipkés, zöld masnis, csillogó szart a szemétbe, majd ráfogom a költöztetőkre, ha valaki rákérdezne. Csak költitek rá a pénzt, a megajándékozott kínosan mosolyogva elteszi, aztán mit csináljon vele? Senki nem akar egy rólatok szóló hűtőmágnest nézegetni az otthonában, de komolyan... tiszta ciki azt a sok limlomot őrizgetni.
2015. júl. 16. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Személyenként adják.

És sajnos tényleg a kukában szokták végezni :(

2015. júl. 16. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát igen... az a hűtőmágnes nekem is olyan lenne, hogy bevágnám a konyhafiók legmélyére, aztán amikor tudom, hogy jöttök vendégségbe, akkor kiraknám. Ha akarsz adni, akkor adj valami olyat, amit elhasználhatnak. Mondjuk egy egyedi csomagolásos csokit, vagy kis csomag fürdősót, bármi olyat, amit nem kell őrizgetni, pláne nem nézegetni.
2015. júl. 16. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
En keptelen lennek kidobni a baratainktol kapott ajandekot, dehat mindenki mas. Nalunk szemelyenket kaptak, mindenkinek a tanyerjara volt teve. :)
2015. júl. 16. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Baromi divatos a köszönőajándék, csak épp full fölösleges.

Mi a hagyományos süti csomagot adjuk családonként. Ott, ahol a gyerek már külön él, ő külön kap egy kisebb adagot.

2015. júl. 17. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Családonként, minek adjak személyenként ha egy háztartásba élnek?

Azt végképp nem élhető hogy egy hűtőre 5 ugyanolyan hűtőmágnes kerüljön ki, értemetlen..

Jah és szerintem nálunk senki nem dobta utána a szemétbe, mivel csak a család és barátok voltak akik tényleg örülnek a boldogságunknak, és ha nem is szeretik a hűtőmágnest, ha megtalálják a fiókba akkor is örülni fognak.

Persze aki meghívja a fél várost meg mittudomén hányadik 10 éve nem látott rokont a létszámnövelésre, az megint más tészta.. Nekünk nem erről szólt az esküvőnk hál Isten :)

2015. júl. 17. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Személyenként szokás.

De néhány ajándék esetében (pl. hűtőmágnes) tényleg értelmetlen mindenkinek adni. Tavaly voltunk egy esküvőn és pont hűtőmágnes volt a köszönőajándék. Mindenki kapott. Mi az egyiket szeritem már rögtön hazaérve kidobtuk. Minek rakjunk ki két tökegyforma hűtőmágnest?

Úgyhogy ha adtok, akkor egyszerűbb ha mindenki kap egy kis csokit például. Pl. a hűtőmágnes esetében elég hülyén néz ki, hogy csak minden 2. vagy 3. terítéknél van ajándék. Ha pedig ragaszkodtok a mágneshez, akkor nem a tányérra kéne rakni szerintem, hanem valahogy személyesen odaadni a Kovács családnak.

2015. júl. 17. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:

lehet a hűtőmágnes, de mondjuk akkor a vendég neve legyen rajta, vagy beceneve. Az mondjuk kicsit esélyesebb, hogy kikerül. És egyben megvan az ültetőkártyátok is.

Ha maradandót szeretnétek, én inkább adnék minikaktuszt, beletűzve a vendég nevével. Az még akár ki is fog kerülni az ablakba

pl:

(mondjuk ez kövirózsa, de az alapötlet ugyan az)

[link]

2015. júl. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!