Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben a ruhában lehet járni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a ruhában lehet járni?

Figyelt kérdés
Esküvői ruhákat nézegettem, amikor ebbe a ruhába botlottam. Szerintetek lehet egy ilyenben járni? Nem a mérete miatt kérdezem, sokkal inkább az elülső kialakítás miatt, hiszen ott is túllóg az anyag, le a földre.
2015. júl. 14. 14:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2015. júl. 14. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, nem értek az esküvői ruhákhoz, de józan paraszt ésszel arra tudnék következtetni, hogy esetleg van benne valami "fém karika", ami ugye tartja az egész ruha fazonját, és meggátolja, hogy begyűrődjön a lábad alá.
2015. júl. 14. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a ruha gyönyörű. Lehet benne járni, úgy vannak kialakítva :) egy esküvői ruhakölcsönző szalonban dolgoztam egy évig, onnan tudom :)
2015. júl. 14. 14:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Kedves első, férfi válaszoló, igen, van benne karika, nem is egy, az abroncs :) Köszönöm neked a választ!

Második válaszoló, de jó, hogy írtál :) Biztos vagyok benne, hogy van benne abroncs, anélkül nem tartaná így magát, hiába a sok réteg tüll. Viszont attól félnék egy ilyen ruhánál, hogy elől bemegy az anyag. :( Tuti nem? :D Nagyon szeretnék valami hasonlót varratni.

2015. júl. 14. 14:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom lehet benne járni, van alatta abroncs, ami eléggé kitartja a lábaidtól. Bár, engem zavarna, akárhogyan is, de képes lennék megtaposni, elbotlani benne. :) Sőt, a partnerem dolgát sem könnyítené meg ez a ruha.

De meg kell hagyni, gyönyörű szép, ebből a szempontból kitűnő választás lenne.

Nehéz kérdés, nem csodálom, hogy ekkora dilemmában vagy.

2015. júl. 14. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ekkora szoknyam volt. Siman lehet, bar van sulya. Inkabb pisilni volt necces. 😀
2015. júl. 14. 15:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
a 2. válaszoló vagyok.: nem megy be elől az anyag, hacsak nem lépsz nagyon nagyot, de ez más abroncsos ruhákra ugyanígy igaz (na nincs jól felvarrva). Ha varratod akkor ott ki is próbálod majd, rád igazítják, és akkor nem lesz baj :)
2015. júl. 14. 15:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Már csak attól félek, hogy közelít meg a párom ekkora ruhában ?!? :)
2015. júl. 15. 08:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Behajolva vagy hátratolja az abroncsot.
2015. júl. 16. 12:18
 10/13 A kérdező kommentje:
És ha hátratolja az abroncsot, nem libben fel a másik oldalt harangszerűen az egész ruha? :D
2015. júl. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!