Jehovák! Ti milyen ruhában mentek templomba? Barátnőmnek megigértem hogy elmegyek vele megnézni milyen, de nem tudom mit vegyek fel mert amugy más templomba se szoktam járni. Ti hogy öltöztök fel?
Indokolatlan a többes szám, csak egy van belőle.
Nem hord ruhát.
Nem jár templomba.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
A lényeg, hogy tiszta rendezett legyen a ruházatod.
Egyszer egy nagyon hosszú hajú fiatalember jött le és rendezett tiszta ruhában volt, és nagy szeretettel fogadtuk.
A fülében még fülbevaló is volt.
Zsömle/lány
Már megbocsáss, te Istenházában nem adnád meg a tiszteletet a teremtőnek?
Nem buli van ott, hanem "istentisztelet"
Éppen az ilyen lázító magatartás miatt tartunk itt.
A Kedves Kérdező, legalább annyit megtett, hogy tiszteletben tartja a más gondolkodású embereket.
Zsömle/lány
Zsömle lány.
Ha egy hajléktalan betér hozzátok, annak azt mondod, hogy ülj el innen? Isten házába így bejönni?
Nem.
Azért vedd figyelembe, hogy a válaszadó szándékosan kritikázik.
Nem a hajléktalanokról beszélek, hanem arról, hogy direkt gúnyolódik a fiatal ember.
S sok hajléktalan volt látogatóban nálunk, és boldogan távozott, sőt még támogatást is kapott.
s vannak akik közölük már nem is hajléktalanok.
Zsömle/lány
Kedves Zsömle/lány!
Lehet poénból írta a Fiú válaszoló, de én nem.
Szavaid mögött átlátni, mivel ha nem érdekelne, és nem lennél egy picit az általad világiaknak mondott betérőkkel előítéletes, észre sem vetted volna, a hosszú hajat, fülbevalót stb.
Akik Jézust hallgatták, mindannyian a tanításaiért mentek hozzá, bármilyen koszos ruhás is végig hallgathatta, ha szép ruhákat akartak látni, a királyi palotákba kellet volna menniük, és nem Jézushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!