Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek tetszik egy srác, de annak a srácnak én tetszek. Járni akar velem. Járjak vele?
Az egyik barátnőmnek tetszik egy srác már 1 éve. A bnőm már lépett is felé, de a srác elutasította, mert nem jön be neki a bnőm. Ma megismertem azt a srácot, és eléggé "nyomult" rám. Meg is kérdezte, hogy van-e pasim. Mondtam, hogy nincs, és megkérdezte, hogy miért? Mondtam, hogy mert nem tetszek senkinek sem.:D Erre mondta, hogy "jajj ne mondd már:D". Mikor tovább kellett állnunk a bnőmmel, és otthagytuk őket, a bnőm rögtön mondta, hogy nagyon bejövök a srácnak, mert nagyon nyomul.:D Megkérdezte, hogy tetszik-e nekem, és mondtam, hogy nem ronda. Mondta, hogy neki még mindig tetszik, és erre mondtam, hogy akkor nekem nem tetszik. Erre Ő azt mondta, hogy nyugodtan összejöhetek vele, felfogta, hogy nem tetszik a srácnak. Fel is ajánlotta, hogy segít összejönni vele. Viszont láttam rajta, hogy szarul érezte magát emiatt.:( Ha továbbra is nyomul a srác rám, összejöhetek vele? Nagyon megbántanám a bnpmet?
16/L
Ha tényleg jó barátnők vagytok akkor ne.Hiába mondja h nem zavarja...mert igenis zavarja és nagyon megbántod...saját tapsztalat
17/L
Ha nem ronda, az már jó...
De komolyra fordítva: a barátság próbája ez, ha tetszik a srác, ne agyalj azon, h mit szól hozzá a barátnőd. Mosolyogj rá, ez fog dönteni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!