Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyiért varrattatok menyasszonyi ruhát? Ez éri meg jobban, vagy készen venni üzletből?
170ért varrattam, azért varrattam, mert nem lehetett ilyen ruhát kölcsönözni... egy Vera Wang másolata, megkerestem a magyar hivatalos Vera Wang kölcsönzőt, de az eredetit nem tudták volna bérbe adni, eladásra kínáltak fel egyet, amit Olaszországból lehetett volna behozatni 6000 dollárért... nemár :D . De azt mondták, át tudnak alakítani nekem egy másik szerintük hasonlót (szerintem totál más, már a sziluettje is...) és azt 320ezerért (!) ki tudom bérelni... eleve nem értem, hogy hogyan mertek volna egy eredeti Vera Wang ruhába olyan szinten belenyúlni, ahogy felajánlották...
A varrási költség kb. a 60%a volt, a többi anyagköltség, nagyon sok anyag van benne, nagy szoknyás, de abroncs nélkül az. Sok-sok tüll réteg, őszi esküvőre készült, talán nem fogok megfőni benne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!