Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyiért varrattatok menyasszonyi ruhát? Ez éri meg jobban, vagy készen venni üzletből?
Egy kis üzletbe voltam,a zt mondták 90 ezerért megvarrják,de nem vihetem haza, azt nem értékesíthetik, azt a továbbiakban kölcsönzésre adják ki . ( Hát mez meg milyen dolog?). Jövendőbeli sógornőm mamája megvarrta volna 60ezerért (anyag+munkadíj együtt), 1,5 hónapra lett volna max szüksége.Végül elmentem az Ázsiába, először a ""Maggie Bridal"""-ba, na hagyjuk. Menyasszonyi ruhába egybe belekötöztek,de más, nagyobb méret nincs! Mellettem közvetlen, egy alkalmi ruhába tuszmákoltak be egy hölgyet,aki bő kétszerese volt az én óriási méretemnek...
A kiszolgálás is olyan volt, hogy "Mi a faszt akarsz te itt? "
Végül átlibbentem egy szomszéd üzéetbe és 26500 Ft-ért vettem egy oylan ruhát,amit kb. meg is varrathattam volna. Ma megvettem a cipellőt is. Mindenki bekaphatja,aki eddig hátráltatott, én 2 hónap alatt megszervezek, lenavigálok egy esküvőt. Van aki emg tavaly február óta bíbelődik vele. Nagyon ráérnek.
Én egy egyszerű, egyenes vonalú, mindenféle abroncsot, alsószoknyát, csillivilli kövecskét mellőző ruhára gondolok, max csipkedíszítést tennék rá.
Valami ilyesmit képzelek el.
És az elmondottak alapján lehet, hogy varrónővel egy ilyet olcsóbbért kapok :) Na meg nagy problémám, hogy üzletekben nem nagyon vannak hasonlók, vagy ha van is, az nekem/rajtam nem tetszik.
olcsóbb varratni de nem minden varrónő tud menyasszonyi ruhát jól varrni.
Kölcsönzés minőségi ruha drága de gyönyörű.
régebbi eredeti márkájú menyasszonyi ruha már varratásnál is olcsóbb, használt de a tied, ami akkor jó ha a kreatív fotózás nem egy napon van az esküvővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!