Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szokott lenni egy leánybúcsún?
Figyelt kérdés
Ott tényleg nem számít megcsalásnak?2015. júl. 12. 12:05
11/14 A kérdező kommentje:
És a pasiknál is ugyan úgy
2015. júl. 13. 13:01
12/14 anonim válasza:
Barátnőmén csak simán házibuli jellegű dolog volt. Vicces feladatok voltak, pl. megadott szavakból kellett egy szerelmes versek írnia a vőlegénynek, akit utána fel kellett hívnia és dalban előadnia. Aztán bekötött szemmel kellett különböző zöldségeket felismerni, és aztán valami kaját összeállítani belőlük. Amikor kész volt a kaja, kint árulta az utcán a járókelőknek.
Nem volt vetkőzős fiú, eszünkbe se jutott ilyesmi.
13/14 anonim válasza:
Máshol is titokban maradhat a megcsalás, főleg ha nem tudja x barátnő, hanem csak a két érintett fél. Ez baromság :D Semmire nem mentesít. Annyi az egész, hogy az ara elmegy a barátnőivel bulizni, lányként utoljára.
14/14 anonim válasza:
Neked kell tudnod, mi fér bele a kapcsolatotokba. Arra nem számíts, hogy titokban marad, ami a lánybúcsún történik. A lánybúcsút általában a menyasszony személyiségéhez igazítják. Én kb. otthagytam volna az egészet, ha megjelenik egy bájgúnár kelletni magát. Jópofa feladatokat kaptam, mindegyiken könnyesre röhögtük magunkat. Én azt gondolom, hogy megette a fene az egészet, ha már a házasság legelején a megcsalási lehetőségeket keresed. De ha nálatok belefér, és elnézitek egymásnak, akkor hajrá, jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!