Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti ugyanannyit adnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ugyanannyit adnátok egy túlsporolt esküvőn, mint egy olyanon ahol szintén nehezebbek körülmények, de minden tőlük telhetőt megtettek?

Figyelt kérdés

Egy jó barátról van szó.

Az a helyzet, hogy azt látjuk mindent túlspórolnak...

Olyannyira, hogy még az ételt is, (nem lesz köret pl. csak kenyér) és hasonlók.

És bár tényleg nincs végtelen sok pénzük az esküvőre, de többet is kitudnának hozni belőle. (Nem értem miért kell 168 fős esküvő, ha ennyire nincs..)

Minél többet szeretnének "maguknak" ezért nem akarják az utolsó fillérüket is rákölteni.

Én javasoltam több más opciót, de nem fogadták meg a tanácsaimat, amivel semmi bajom nincs.

De...

Én se vagyok eleresztve, ellenben korábban úgy terveztem amennyit tudok, adok.

De sajnos ezek a körülmények elvették a kedvemet, mert a házasulandóknál nem látom ezt a lelkesedést.

Én is mondhatom, hogy kell a pénz a kocsira, mert gyűjtök rá... Meg sok minden másra...

Szóval szerintetek adnom "kellene" ugyanannyit, mint egy sokkal nagyobb költségvetésű lagzin?

A költségvetés MAX 5000ft/fő.

Mit gondoltok?

2015. júl. 11. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Nekem most a testvérem és két unokatesóm is házasodik ezen a nyáron.

Párommal megbeszéltük, hogy mennyit szánunk nászajándékba. Mindenkinek ugyan annyit szánunk, az meg az ő dolguk, hogy 4 milliós, vagy fél milliós esküvőt tartanak. Akinek az esküvő a fontosabb, annak arra megy el a nászajándék, akinek a nászút, annak arra, aki meg házat akar venni, annak arra. Nem az én feladatom eldönteni, hogy ki mire mennyit költ. Örülök, hogy megtalálták a boldogságukat és engem is meghívnak életük egy jeles eseményére.

Mi nem az alapján adunk, hogy húúúúú neki baromi drága volt, akkor nekünk is oda kell tenni magunkat, neki szerényebb, na akkor mi sem szállunk bele jobban.

A kérdésre a válasz: igen, ugyan annyit.

2015. júl. 13. 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ki lett osztva megbeszélés nélkül a sok feladat a násznép között, és tényleg már fizetsz a sütire is, hülyék és szemetek lennének, ha még el is várnák a 10e-t zsebbe... annyit adj, amennyit jónak látsz a saját anyagi helyzetedet, a szitut és a kapcsolatotokat is figyelembe véve. De ilyen esetben én házasulandóként azt is megérteném, hogy akit befogtunk melózni úgy, hogy neki az pénzébe és munkaórájába is kerül, az nem fizet...
2015. júl. 13. 11:40
 13/16 Kései Sirató ***** válasza:
51%

BArátok sütik a sütit? Ez nagyon gáz!! Nem a násznép feladata! Az ifjú pár kellene megrendelje, sőt a végén még illene csomagolniuk is a vendégeknek.

Én ilyen esküvőre vagy egy könyvet, vagy egy más (mx 3.000,- , azaz háromezer Ft-os) ajándékot vinnék, pénzt nem is adnék.

2015. júl. 13. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Na persze, meg a sutit is a vendegek viszik kotelezoen? Hat ez az evszazad uzlete, amit ezek ketten kitalaltak! Komolyan megall az eszem! Nagyon megerdemelnek, ha a nagy napon azon kapnak magukat, hogy mi dosszesen ketten vannak jelen!! Komolyan nem lepodnek meg azon se, ha a menyasszony kitalalna, hogy a hagyomanyoknak megfeleloen a keresztanyjanak kell allnia a menyasszonyi ruhat! Szanalmas szelhamos ez a ketto!
2015. júl. 13. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell azon pampogni, hogy a vendégek sütik a sütit? Vidéken ez sok helyen teljesen természetes, és érdekes ott az egyszerűbb és általában a városinál szegényebb emberek nem akadnak fenn ezen, sőt megtiszteltetésnek veszik, hogy süthetnek (mondom ezt úgy, hogy városi vagyok). Párom édesanyja a legjobb receptjét igyekszik mindig megcsinálni lakodalomra és nem csak valami összekeverem a lisztet meg a cukrot és kész...
2015. júl. 13. 17:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Felénk is szokás, hogy visznek a vendégek sütit, de itt csak így akarnak még többet spórolni. Azért kenyeret adni köret helyett... nyilván ahol csak tudnak ott akarnak spórolni na de ennyire?? Nem adnak rendes kaját /kenyér mellé ki tudja mit adnak/ de a finom sütemény a hasukba az jajj de jó... hát érdekes
2015. júl. 13. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!