Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ugyanannyit adnátok egy túlsporolt esküvőn, mint egy olyanon ahol szintén nehezebbek körülmények, de minden tőlük telhetőt megtettek?
Egy jó barátról van szó.
Az a helyzet, hogy azt látjuk mindent túlspórolnak...
Olyannyira, hogy még az ételt is, (nem lesz köret pl. csak kenyér) és hasonlók.
És bár tényleg nincs végtelen sok pénzük az esküvőre, de többet is kitudnának hozni belőle. (Nem értem miért kell 168 fős esküvő, ha ennyire nincs..)
Minél többet szeretnének "maguknak" ezért nem akarják az utolsó fillérüket is rákölteni.
Én javasoltam több más opciót, de nem fogadták meg a tanácsaimat, amivel semmi bajom nincs.
De...
Én se vagyok eleresztve, ellenben korábban úgy terveztem amennyit tudok, adok.
De sajnos ezek a körülmények elvették a kedvemet, mert a házasulandóknál nem látom ezt a lelkesedést.
Én is mondhatom, hogy kell a pénz a kocsira, mert gyűjtök rá... Meg sok minden másra...
Szóval szerintetek adnom "kellene" ugyanannyit, mint egy sokkal nagyobb költségvetésű lagzin?
A költségvetés MAX 5000ft/fő.
Mit gondoltok?
Nekem most a testvérem és két unokatesóm is házasodik ezen a nyáron.
Párommal megbeszéltük, hogy mennyit szánunk nászajándékba. Mindenkinek ugyan annyit szánunk, az meg az ő dolguk, hogy 4 milliós, vagy fél milliós esküvőt tartanak. Akinek az esküvő a fontosabb, annak arra megy el a nászajándék, akinek a nászút, annak arra, aki meg házat akar venni, annak arra. Nem az én feladatom eldönteni, hogy ki mire mennyit költ. Örülök, hogy megtalálták a boldogságukat és engem is meghívnak életük egy jeles eseményére.
Mi nem az alapján adunk, hogy húúúúú neki baromi drága volt, akkor nekünk is oda kell tenni magunkat, neki szerényebb, na akkor mi sem szállunk bele jobban.
A kérdésre a válasz: igen, ugyan annyit.
BArátok sütik a sütit? Ez nagyon gáz!! Nem a násznép feladata! Az ifjú pár kellene megrendelje, sőt a végén még illene csomagolniuk is a vendégeknek.
Én ilyen esküvőre vagy egy könyvet, vagy egy más (mx 3.000,- , azaz háromezer Ft-os) ajándékot vinnék, pénzt nem is adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!