Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki mindenki ezen?
Azért akad ki mindenki, mert azt hiszik ők jobban tudják.
Abban mész férjhez (vagy nősülsz meg) amiben akarsz. Csak ha lazára veszitek a figurát, akkor erről tájékoztassátok a meghívottakat is, mert mindenkinek kínos lesz, ha valaki beállít nagyestélyiben.
Azt csinálsz, amit akarsz. A világon senkit nem érdekel.
Anyád mondjuk égni fog, mint a Reichstag, de az se érdekli a kutyát se.
Attól még kiöltözhetsz, hogy nem vmi sablonosat veszel fel. Húzhatsz egy vadító estélyit is. Ha azt vesszük, hogy egy átlagos (nem outletben vett) ruha bérlése 120-150ezer körül mozog, abból már igen csini rucit tudnál venni magadnak, amiben vadítóan festhetnél. (Gondolok itt pl. egy Budapest Couture ruhára, ami már belekerül annyiba, mint a fent említett bérlés, de a Tied is marad és brutál módon néznek ki azok a ruhák.)
Én esküvőszakmában dolgozok, én sem akartam felvenni a fehér átlagot, rajtam színes ruha lesz. Nem esküvői, extravagáns.
Egyébként nem gáz, csak később lehet meg fogod bánni, ha még egy fehér kosztümöt sem veszel az alkalomra.
Nem gáz, de ha az elveidet nézzük, akkor egyáltalán minek az esküvő? Ugyanúgy csakegypapír, mint a csakegyruha. Ha úgy gondolod, hogy a ruha nem teszi az alkalmat, akkor a papír már igazán nem szükséges. Vagy te trendi akarsz ezzel lenni? Tényleg nem értem, nekem ellentmondásosnak tűnik a hozzáállásod. És ahogy írták előttem, a dress code-ról ne felejtsd el tájékoztatni a vendégeket sem.
Valamikor egyébként én is gondoltam ilyesmire, ha véletlenül az esküvőn általánosságban gondolkodtam, de magát a házasságot nem is akartam igazán, és milyen jól tettem. (De ez már az én életem, más meg boldog a házastársával évtizedekig)
Szerintem azért ha az ember maxon van érzelmileg ezzel a témával kapcsolatban, akkor nem igazán farmerban gondolkodik, úgy tűnik, hogy az eseményt egyfajta társadalmi odasózásra használnád fel. Nem lehetne még az esküvő témát pihentetnetek kb 5 évre? Egyetértesz a házasodással, akarod, vágysz rá, vagy csak belemész?
A párod is tudja ezt, vagy megleped?
Kérdésedre válaszolva: igen, gáz, de nagyon nagy gáz.
Arról árulkodik, hogy komoly bajok vannak vagy az elmeállapotodal, vagy az intelligenciáddal, vagy pedig valami súlyos ipari, vagy természeti katasztrófa áldozata vagy. Ha az utóbbi eset áll fenn, akkor menjél be a családsegítőhöz, vagy esetleg egy turkálóba és vegyél valami alkalomhoz illőbbet. Az anyakönyvvezetőnek nem okoznál nagy fájdalmat az ilyen megjelenéssel, sokkal inkább a párodnak és saját magadnak.
Én például nem akadok ki :)
de a helyedben megkérdeznék valaki olyat aki jártas ebben hogy szerinte mit vegyek fel :)
És a párod miben lesz? Öltönyben? Mert akkor gáz. :) Amúgy szerintem nem. Ha ilyen a te egyéniséged (mármint nem arra gondolok, hogy trikós farmeros csaj, hanem, hogy "leszarom a többi ember véleményét"), és be mered vállalni, akkor csináld.
Csak később, mikor már nem leszel fiatal (nem tudom hány éves vagy) és vonzó, nehogy megbánd, hogy kimaradt az életedből az a nap, amikor még te lehettél volna a legszebb. Mert később már hiába veszel fel menyasszonyi ruhát... az már nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!