Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akad ki mindenki ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akad ki mindenki ezen?

Figyelt kérdés
Én az esküvőmön nem akarok kiöltözni, csak egy trikóba farmerba szertnék bemenni,ez mit olyan gond,gáz?
2015. júl. 9. 19:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha esni fog és nagy lesz a sár, húzz gumicsizmát is.
2015. júl. 9. 19:34
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Csak annyira gáz, mint operába szakadt farmerban megjelenni, vagy temetésen tulitarka miniruhában parádézni.

Az öltözékeddel megtiszteled a helyet, az alkalmat, a körülötted lévő embereket. Nyilván a saját esküvőd, azt csinálsz, amit akarsz, de alapvetően ez a lezser hozzáállás eléggé visszásnak hat, és azt a benyomást kelti, hogy egyáltalán nem akarod ezt az egészet, és inkább mennél a számítógép elé játszani, mint egy kockuló 12 éves... Esküvője jobb esetben csak egyszer van az embernek, nem várja el senki, hogy frakkban és kalapban jelenj meg, de azért nehogy már nehezedre essen egy kultúrált, inges-zakós valamit felhúzni erre az alkalomra...

2015. júl. 9. 19:39
 3/19 A kérdező kommentje:
Épp ellenkezőleg, nem akarom ezt a sablonos ruházatot
2015. júl. 9. 19:55
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Később nagyon meg fogod bánni.
2015. júl. 9. 20:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

"Épp ellenkezőleg, nem akarom ezt a sablonos ruházatot"

Öltözz óriáscsirkének! Az biztos nem lesz sablonos... és persze ne felejtsd a gumicsizmát! :D

2015. júl. 9. 20:11
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Triko helyett kockas favago-ing? Az olyan macsoooos!Na es persze a gumicsizma....
2015. júl. 9. 21:31
 7/19 anonim ***** válasza:
18%
Nincs semmi gond vele, szerintem én se leszek jobban kiöltözve. A polgári számomra csak egy hivalalos okiratkészítés, mint mikor elmegyek személyit vagy jogsit csináltatni. Oda sem öltözöm ki.. Operába kiöltözöm, mert megtisztelem vele a müvészeket. Itt kit/mit kéne megtisztelni? Az állami jogszolgáltatást, ami már másnap elválaszt, ha azt kérem?
2015. júl. 9. 22:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Magadat és a párodat. Magatokat. Tanúkat. Pl. De ha nem, hát nem. :)
2015. júl. 9. 22:50
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem csak a gumicsizma legyen rajtad, semmi más, az úgy nem sablonos :D
2015. júl. 9. 23:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért akadnak ki rajta, mert ez az esemény egy ünnep az életedben. (laglábbis annak kéne lennie) Ünnepeken az ember igyekszik megtisztelni az eseményt azzal, hogy kicsinosítja magát, jó formában van. De mindegy, ha te igénytelenül akarsz házasodni, akkor tedd azt. Engem zavar, csak lenézlek.
2015. júl. 10. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!