Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki mindenki, amikor megtudják h fiatalabb a barátom? én17, ő 15. :/
Hogy miért akadnak ki azt nem tudom, mindenkinek más az ízlése, más jön be neki, ha neked ő és történetesen ő csak 15, akkor is őt szereted.
Probléma azzal lehet, hogy egy 17 éves lány még egy 17 éves fiúnál is érettebb, hát még egy 15 évesnél.
De ha működik, akkor sok boldogságot nektek!
Nem tudom miért akad ki mindenki, szerintem semmi baj nincs vele...
hátrányai? hát, az nem most fog kiderülni, hanem hónapok vagy évek múlva, mikor besokall az egyikőtök, és elkezd kacsintgatni másfelé mondván hogy fiatalok vagytok, és ki kell próbálni másokat is... ez az élet rendje, de amíg együtt vagytok élvezzétek egymást, és ne foglalkozzatok vele, ki mit mond :)
Énis voltam dettó ugyanilyen helyzetben ;) A suliban mindenki rólunk beszélt :D Mivel a srác egy csöppet ismert volt. xD Amúgy figyi, én pl olyan vagyok h valamiért vonzom a nálam fiatalabbakat.. :D Voltam már 18 évessel is, de az pár nap alatt megcsalt. Rövid életű kapcsolat volt :D (én 17/L vagyok) Egyformán volt jó idősebbel és fiatalabbal is. Mondjuk rajtam nem nagyon látszik a 17 év, simán le szoktam tagadni :)
Az meg hogy éretlenek a férfiak, hát én nem így fogalmaznék, inkább úgy, hogy nagy gyerekek maradnak egész életükben :) És ebben semmi rosszindulat nincsen de pl nagypapám (60) is rettentően gyerekes tud lenni. Második kamaszkor :D Apukámról pedig nem is beszélve... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!