Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, hogy ha nem mondom el a szüleimnek, hogy megházasodom?
Utálják a páromat, mikor összeköltöztünk azt hittem, kitagadnak. Azóta rendeződött a kapcsolatunk, de nem szeretném, hogy megutáljanak. Mert én nagyon szeretem őket, és a páromat is nagyon szeretem.
Ha így teszek, meddig lehet ezt titokban tartani, ha nagyon diszkrét az esküvő? Papírok miatt fontos nekünk, hogy végre békében élhessünk.
Hát, az is elég gáz, hogy a szüleidnek nem mered megmondani, hogy összeházasodsz azzal, akit szeretsz, de ez magánügy. Viszont az, hogy a párod házastásként már nem vállalod fel a szüleid előtt, az már NAGYON GÁZ - legalábbis az én szememben.
Felnőtt ember kell, hogy legyél, viselkedj is úgy!
A szüleid (főként, ha ők is szeretnek), valószínűleg előbb-utóbb megbékélnek, ha látják, hogy boldog vagy. (Sőt, ugye valamennyi ideje már együtt éltek, tehát látják, hogy "működik" a párkapcsolat, ez is titeket igazol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!