Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot, meglepetést készítsek a szüleimnek?
A szüleim nincsenek összeházasodva. Szept. 3-án lesz a nagy nap. Milyen ajándékot vegyek/készítsek nekik?
13/L
De aranyos kerdes.
Szerintem vegyel egy fotoalbumot es idorendben tedd bele a roluk keszult kepeket, esetleg kedves megjegyzeseket is irhatsz hozzajuk. Ennek biztosan orulnenek, mert roluk szol es a Te munkad is benne van valamilyen szinten.
Ha készíteni akarsz, képkeret (lehet kapni sima fából) és kidekorálhatod, fested, kövek, kagylókstb. bármi nagyon szépet lehet belőle csinálni ha van hozzá ügyességed, és róluk, vagy hármotokról közös képet tehetsz bele.
Esetleg ha nincs olyan fotóalbumotok amiben ők kicsik kérd el a képeket a nagyitól és összerkhatnál egy olyan fotóalbumot amiben ők vannak kis korukban azután felnőtt korukban azután együtt, azután veled.
- torta,
- fényképalbum (közös fotókkal)
- falra akasztható digitális kép
- nyaralásra küldhetnéd őket (nászút)
Masodik vagyok.
Szerintem a szamitogepen elkeszitett "album" kevesbe kezzelfoghato, en speciel jobban orulnek egy "igazinak".
ha van(ak) tesóid közösen találjatok ki valamit:)
vagy kérdezzétek meg miben segíthettek az előkészületekben
szia
szerintem is jobb az igazi fotóalbum.
nem tudom ,hogy hol laksz de a csepel plázában az elektronikai boltban a földszinten leht csináltatni egy fotóalbumot .nagyon szépek meglehet nézni egypárat és szerintem az eladók biztosan segítenek.
a tortára is lehet tenni fotót marcipánból vagy miből érdemes utána járni. keress fel több cukrászdát hátha találsz valmi jó dolgot a torta tetejére.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!