Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az esküvő után pár nappal szétmegy a pár, beadják a válópert is, akkor visszakövetelhető a nászajándék?
Figyelt kérdés
Vagy nekik kellene önként visszaadni?2015. jún. 25. 09:58
1/7 anonim válasza:
Kedves barat/rokon lehetsz.. En ugyan magamtol visszaadnam, de azert az hogy valaki ezt visszakovetelne. Gratulalok.
2/7 anonim válasza:
Az ajándékot a házasságkötéshez adtad, az megtörtént.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Nem szándékozom visszakövetelni, mivel nem is megyek mostanában esküvőre, csak egy másik kérdés kapcsán merült fel bennem. Hogyha csak az egyik felet ismerem, és ugye ez már házasság utáni közös vagyon, amit majd elfeleznek, akkor minek is adtam én egy vadidegennek X (nem kis) összeget?
2015. jún. 25. 10:09
4/7 A kérdező kommentje:
2. Nem a házasságkötéshez adják, hanem a jövőbeli közös életük megalapozására (gyerek, nászút, lakás) stb.
Legalábbis régen mikor voltam, a meghívóra is ez volt ráírva (amikor kérték, hogy pénzt adjunk ne ajándéktárgyat).
2015. jún. 25. 10:11
5/7 anonim válasza:
Inkább az esküvő finanszírozására adják.
6/7 anonim válasza:
Megalapozott dontes lehetett.
Marmint nem a naszajandek, hanem az eskuvo.
7/7 anonim válasza:
Abbol kiindulva, hogy mennyit szoktak ilyenkor adni: a nagytobbseg 5-10-20 ezer per fo osszeget ad, na ebbol nagyjabol a vacsorad ara jon vissza nekik. Ezt mire fel kerned vissza? Megetettek, nem? Akkor egalban vagytok. Amugy, ha ilyen elofordulna velem, nekem eszem agaban nem lenne visszaadni, mivel kissebb gondom is nagyobb lenne annal, hogy elszamoljak a rokonokkal. Asszem, egy vilag dolne ossze bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!