Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki hol vette a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol vette a menyasszonyi cipőjét?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már vagy 1000 boltban voltam, de nem találtam meg az igazit. Az az igazság, hogy 20.000 forint alatt szeretném, igazából semmi extrásat, csak legyen szép, és legyen annyira kényelmes, hogy kibírjak benne néhány órát. Valami tipp, jó tapasztalat, ötlet valakinek? Budapesten lenne a legjobb.

2015. jún. 16. 08:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a Deichmannban vettem 5-6000-ért nem túl magassarkú, jó volt tánchoz és gyönyörű, én sokszor hordtam azóta :)
2015. jún. 29. 19:13
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! még mindig nincs meg az igazi, de már nem lehet messze! :)
2015. júl. 2. 19:35
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok hasznos választ! végül minden boltot feltúrtam, Tamarist, Salamandert mindenfélét, de végül a Skálában vettem 4000 ft-ért, és gyönyörű szép. meglepően kényelmes is :) köszönöm még egyszer mindenkinek!!! :)
2015. júl. 23. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:

A skalaban en is nezegettem, en is kineztem ott egy nyitott orru, elol fodros, pici sarku cipellot, az is valami 4000 korul volt, aztan vegul mielott megvettem, kineztem az azsiacenterbe is, ahol ugyan az a cipo az egyik arusnal 1500(!!!!!) ft volt 😃😃😃😃 ekkora szerencsem meg sose volt!

Nekem meg egy balerinat kene beszereznem, mert annyira botlabu vagyok, hogy mezitlab se tudok tancolni, de magassarkuban vegkepp nem... Lattal valami szep balerinat?

2015. júl. 24. 07:19
 15/16 A kérdező kommentje:
hú lehet, hogy megkésve írom, de láttam, a skálában és a ccc-ben is :) vannak nagyon cukik... :)
2015. szept. 1. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kinéztem aliexpressen egy nagyon szép magassarkút (nem túl magas a sarka, van a szabásában, mintájában rafinéria, de se nem az a klasszik ódivatú szatén csipke dolog, se nem ez a nagyon csicsás gyöngyös ékköves flitteres... egyszerű, egy kis extrával). Azt meg fogom rendelni (nem akkora tétel, olyan max. 6e Ft)... ha nem jó, akkor kínaikban fogok tovább keresgélni. Fehér cipőt elég ritkán hordok, így nem akarnék több tízezret kidobnia egy cipőért, amikor a többi napi szinten használt cipőm is max. 10e Ft-ba kerül, és azokkal is elégedett vagyok.
2016. okt. 6. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!