Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruhahoz lila cipo?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruhahoz lila cipo?

Figyelt kérdés
Szerintetek bevallalhato egy szines cipo menyasszonyi ruhahoz? Az eskuvo szine a lila, a csokrom is lila lesz, a koszoruslanyok ruhaja is, a teremdiszites is. Szeretnek meg a csokron kivul valami lilat magamra es a cipo esetleg lehetne az. Orgonalila arnyalat. A ruhahoz illene, csak nem lattam meg szines cipot menyasszonyon. Bevallalhato, vagy idiotasag?
2015. jún. 7. 21:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2%
Hanyagold a lila szint.
2015. jún. 7. 22:05
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Manapság kifejezetten divat külföldön egy ideje, szerintem nem ciki. Ne üssön el a csokortól és a dekortól és semmi gond nem lesz.
2015. jún. 7. 22:21
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

a harisnyakötő lehet lila, a cipő szerintem inkább ne

elég ha a csokorban megjelenik ez a szín

de ha neked úgy tetszik... végülis a te esküvőd, csináld úgy ahogy neked jó :)

2015. jún. 7. 22:23
 4/23 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ok, mostanában nagy divat, hogy van valami színe az esküvőnek és a menyasszony és a vőlegény felvesz valami ilyen színűt, kinek a hajdísze, ékszere, csokra, öve, nyakkendője... vagy épp cipője...
2015. jún. 7. 22:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha passzol a személyiségedhez, akkor simán. :)

Én ugyanígy egy türkiz kék magassarkút tudnék elképzelni magamnak, vékony türkiz kék övvel, vagy egyéb türkiz kiegészítővel (pl hajcsat, nyaklánc, vagy akár csak a csokorban ilyen szín)

Szerintem nagyon jól tud kinézni, de fontosnak tartom, hogy akkor passzoljon a dekorációval, a ruháddal, a párod öltözékével, és a legfontosabb, hogy a személyiségetekkel.

2015. jún. 7. 22:26
 6/23 anonim ***** válasza:
13%
A lila a szexuális kielégületlenség színe. Csak szólok. :)
2015. jún. 7. 22:30
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
Nekem nem tetszik a lila cipő amúgy sem,én fehér cipőt vennék/túl lesz lilázva a dolog:D
2015. jún. 7. 22:45
 8/23 anonim ***** válasza:
57%
Ahány cikk a neten, annyi jelentése van. Szerintem az a fontos, hogy a párnak mit jelent.
2015. jún. 7. 22:45
 9/23 A kérdező kommentje:

A sarga meg allitolag az irigyseg szine. Akkor minden napraforgo irigy virag? Ez hulyeseg... En nem tulajdonitok jelentoseget a szineknek. Amugy meg ha a lila a szexualis kielegultseg szine, akkor mi van? 10 eve vagunk egyutt a parommal, azt hiszem, az anyja nem fog lehidalni, ha azt sugallja az oltozekem, hogy kezelgetve vagyok...

"Tullilalzni" pedig nehez lenne a dolgot egy bohom nagy feher ruhaban :)

2015. jún. 7. 22:57
 10/23 anonim ***** válasza:
37%
A cipőd nem látszik,akkor mit variálsz a lilán.
2015. jún. 7. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!