Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruhahoz lila cipo?
a harisnyakötő lehet lila, a cipő szerintem inkább ne
elég ha a csokorban megjelenik ez a szín
de ha neked úgy tetszik... végülis a te esküvőd, csináld úgy ahogy neked jó :)
Ha passzol a személyiségedhez, akkor simán. :)
Én ugyanígy egy türkiz kék magassarkút tudnék elképzelni magamnak, vékony türkiz kék övvel, vagy egyéb türkiz kiegészítővel (pl hajcsat, nyaklánc, vagy akár csak a csokorban ilyen szín)
Szerintem nagyon jól tud kinézni, de fontosnak tartom, hogy akkor passzoljon a dekorációval, a ruháddal, a párod öltözékével, és a legfontosabb, hogy a személyiségetekkel.
A sarga meg allitolag az irigyseg szine. Akkor minden napraforgo irigy virag? Ez hulyeseg... En nem tulajdonitok jelentoseget a szineknek. Amugy meg ha a lila a szexualis kielegultseg szine, akkor mi van? 10 eve vagunk egyutt a parommal, azt hiszem, az anyja nem fog lehidalni, ha azt sugallja az oltozekem, hogy kezelgetve vagyok...
"Tullilalzni" pedig nehez lenne a dolgot egy bohom nagy feher ruhaban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!