Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt már valaki interneten (vatera, jofogas)
menyasszonyi ruhát úgy hogy az eladó külföldről
rendeli (gondolom az eladó ebay-ről rendelheti)? Mi a
tapasztalatotok?
Zsákbamacska! Valószínűleg ócska műanyag ruhát kapnál . A képek csalókák, nem látszik rajtuk az anyag minősége, ami menyaaszonyi ruhánál különösen fontos. Én már jártam pórul, igaz nem esküvői ruhával. Sőt ha jobban belegondolok eddig kétszer rendeltem így vatetáról, és mind a kétszer csalódtam.
2015. jún. 12. 12:15
az én véleményem pozitív. az én menyasszonyi ruhám is onnan van, pontosan úgy, ahogy azt leírtad. a férjem mondogatja is, hogy azóta se látott szebbet. mondjuk ez szerintem túlzás, mert én már azért láttam jóval szebbeket, de tény, hogy azok több százezres darabok voltak és nem minőségbeli különbség volt, (amit láttam) hanem fazon vagy minta. varrónővel kicsit igazíttatni kellet rajta, de még ő is megkérdezte, hogy honnan van, mert meg nem mondta volna, hogy honnan van, azt meg pláne nem, hogy ennyiért! De én úgy voltam vele, hogy (30.000 volt a ruha) ennyi pénzért megpróbálom, max. bérelek diákigazolvánnyal szalagavató ruhát, ha annyira nem szalonképes. (Húgom még sulis volt és egy volt a méretünk totálisan)
2015. jún. 12. 12:43
Előző vagyok. Az abroncs amit hasonló módon szereztem be (2000 Ft-ért), az viszont nagyon gyenge volt, azt kellett szalonból bérelni
2015. jún. 12. 12:46
Ha nagyon ki akarod próbálni, akkor ne a vatera és jófogás oldalakról rendelj, hanem közvetlen Kínából, mert az eladók bőségesen tesznek rá hasznot. Én koszorúslányt ruhákat néztem, és amit itthon 7000 ft-ért árulnak (3 hónap postázással, ami külföldi behozatalt jelent), azt közvetlenül rendleve 3000-3500-ért árulják postaköltséggel.
Végül ruhát nem rendeltem, mert a lányok elhúzták az időt, de minden kiegészítőt 3-ad áron Kínából hozattam be.
2015. jún. 12. 12:53
5/8 A kérdező kommentje:
nekem eddig mindig normális minséget küldtek mikor ruhát rendeltem de az pár ezres tétel volt és ugye egy menyasszonyi ruha kicsit többe kerül...az a baj hogy itthon azt a fazont 200.000 alatt nem lehet csináltatni venni eredetit meg még több...
nem emlékszel melyik eladótól rendeltél?
6/8 anonim válasza:
Én külföldön készítettem a menyasszonyi ruhámat méretre 30 000 forintért... Angol oldalon kellett leadni a rendelést. Kínában varrták meg. Gyönyörű lett és teljesen ugyanolyan mint a képen. Az anyaga is nagyon jó volt.
Igaz, a vámmal voltak gondok, mert a másik fél csalni próbált, s pár hétre elkobozták, de szerencsére sikerült tisztázni az ügyet. Ez az egy hátránya van, hogy nem biztos, hogy tiszta üzletet bonyolítanak le.
2015. jún. 14. 22:07
7/8 A kérdező kommentje:
és hogy találtad azt az oldalt?
8/8 anonim válasza:
szia :) én most rendeltem közvetítőn keresztűl és nagyon megbántam. Egy ruhát rendeltem S méretben ehelyett kaptam egy derékig érő zsákot ami kb lehet L es és műanyag anyagból csak felpróbáltam és viszketek tőle nagyon persze mikor mondtam a közvetítőnek nem érdekelte azt mondta hogy nem az ő felelősége és így elúszott 4000 Ft om......aki amegkérdezi ezentúl tőlem mindenkinek azt mondom NE !!!!
2016. febr. 26. 08:21
Kapcsolódó kérdések: