Vaterán adás-vétel utáni reklamáció eladói oldalról? Pár hete leütöttem két terméket a vaterán.
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ment el érte, de az egyik termékből csak egy drágább, nagyobb kiszerelésű termék volt, így elhoztam azt tőle, ha már elmentem érte, a másikból viszont elnézte az eladó és dupla mennyiséget kaptam. Én magam is csak itthon vettem észre. Másnap felhívott hogy eljönne a plussz dobozért, és adjam neki vissza, vagy fizessem ki. Kértem tőle egy kis gondolkodási időt. Mi volna az követendő viselkedés? Ki kéne fizessem? Vagy bebukja mint tanuló pénz? Végül is akkor már sokkal több pénzt hagytam ott , mint szerettem volna, hiszen a másik dologért is többet kellett fizetnem. Hozzáteszem hogy vissza már nem tudom adni, mert meg lettek bontva:(2015. máj. 22. 23:58
1/3 anonim válasza:
Te vagy saját magad ismerőse? :-)
2/3 anonim válasza:
Fizesd ki szépen.
Miért bontottad meg azt, ami nem a tiéd?
Az meg, hogy a másikból egy drágábbat vettél meg, a te döntésed volt.
Mit gondolsz, ha a bankautomata ad neked véletlenül ingyen pénzt, azt sem kell visszaadni?! Dehogynem.
3/3 anonim válasza:
Ez a te lelkiismeretedre van bízva.
Segítek azért kicsit: Ha nem adod vissza vagy nem fizeted ki akkor egy utolsó kis piti tolvaj vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!