Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői baki, elrontott esküvő?
A tanú miközben adta át a papnak a gyűrűket, megbotlott, és kiesett a kezéből az egyik gyűrű. :D
Bőgtem, ettől folyt a taknyom, és senki nem adott zsebkendőt.
Hasonlo "taknyos" tortenetet mar hallottam, ott a menyasszonynak alairaskor a konyvre cseppent :D jo fej, mert azota is csak rohog rajta :D az anyakonyvvezeto ismerosom meselte, hogy a menyasszonyoknak folyton folyik a taknyuk, mert nem keszulnek zsepivel :) en felkeszult leszek es bedugok egy parat a cicim koze vesztartaleknak, de a parom zsebebe is bekeszitunk nehanyat, hogy ne kelljen majd a melltartomban turkalni :)
Fodrasz: en reggel 8ra megyek, du4-ig csak elkeszul... :) probasminket kertem, mert allergias vagyok egy csomo fele sminkre, konnyezem tole es jo lenne elore tudni, hogy mit valt ki belolem a cucc, amit hasznal.
Csúszás volt az anyakönyvvezetőnél, és várni kellett a templomnál is, de ennek örültünk, mert elfelejtettünk rizset vinni, és apu eltudott szaladni a boltba :DD
Plusz fél órával korábbra kértem a tortát, de a cukrász nem engedte hűtőkamrába tenni, ezért rögtön vágni kellett, de rugalmasak voltunk:)
Nálunk is volt néhány baki pl. én (és a vendégeknek részemről) hamarabb értünk a templomhoz mint a vőlegényem az ő rokonaival. Azt hittem már meggondolta magát mert el se lehetett érni, de később kiderült hogy nem volt meg a cipője és azért nem értek oda időben.
Aztán a szertartások után mi ugye elmentünk fényképezkedni a násznép meg az étterembe. Már mindenki a helyén ült, sőt néhányan táncoltak is, amikor megérkeztünk. Elfelejtettek minket felkomferálni így olyan volt, amikor beestünk az ajtón - a videón is úgy néz ki - mint ha csak késve érkezne még 2 vendég. :D
Az éjféli táncnál meg először hamarabb indították el a zenénket mint ahogy beálltunk volna így újra kellett kezdeni. Aztán elrontottuk a végén a lépéseket és impróznunk kellett, de azt éppen nem vették észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!