Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez lehetséges? Ha igen hol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehetséges? Ha igen hol?

Figyelt kérdés

Csak nagyon röviden írom le: egy olyan esküvői ruhakölcsönzőt keresek Budapesten, ahol lehetséges lenne, hogy egy lány felöltözzön menyasszonyi ruhába és kb fél órát abban legyen (de nem megy ki a boltból) és készül pár kép egy fiúval az üzletben és van velük még 2személy (a ""tanúk"") és fényképezkednek. De nem mennek sehova csak ott a boltban készül gyorsan pár kép. Olyan helyre lenne szükségem, ahol ezt megengednék...

Mert nagyon-nagyon szükség lenne "hamis esküvői" képekre.. Hogy miért az nagyon hosszú lenne és ruhát bérelni nagyon drága és ennél jobb ötletünk nincs.

De a boltban az eladónak egy ötezrest azért tudnánk adni vagy ilyesmi...

Csak az érdekelne, hogy lehetséges ez vajon?? És ha igen hol?

(ui:És kérlek ne írjatok rosszindulatú megjegyzéseket, csak választ a kérdésre, mert nem tudjátok minek kell ez és tényleg fontos... )

2010. febr. 26. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jön be,fehér kosztümös képpel is megpróbálhatnád!

Talán egyszerübb megvenni és vissza cserélni.

Sok szerencsét!

2010. febr. 26. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg képek közül ki kellett választani a ruhát,és csak azt az egyet próbálhattam fel!!!
2010. febr. 26. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként lehet olyan ruhád is az álesküvőn, mint egy elegáns kosztüm, elvégre nem mindenki esküdhet templomban, fehér ruhában meg csak ott szokás elméletben.
2010. febr. 26. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Még valami eszembe jutott:

jelmez kölcsönzöben próbáld,farsangi üdvözlö kártyát akartok fényképezni,megengedik-e?

2010. febr. 26. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk simán engedték a fényképezést! Mondtam hogy kell a fodrásznak a képről a ruha hogy milyen hajat csináljon:)))
2010. febr. 26. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt bárhol megengedik. Tapasztalat.

Plusz ha bekamuzod, hogy a képek csak poénból kellenek rokonnak vagy barátnőnek, véleménykikérésre, és amúgy ruhapróba úton vagy mert a megfelelőt keresed, akkor még az ötezres sem kell.

2010. febr. 26. 19:07
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Hülyeség, hogy pesten nem engednek fotózni. Én bejártam már vagy 15 szalon, és nem a legeldugottabb putrikról beszélek. Mindenhol engedtek fényképezni. Még ott is ahol egy szalagavató ruha bérlése két napra 45 erez volt...
2010. febr. 26. 19:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én jó pár szalont körbe jártam Pesten és tényleg,volt olyan "nagyon menő" hely ahol képről kiválasztott max 2 db ruhát lehetett próbálni,képet sehol nem engedtek csinálni,miután aláírogattuk a bérléshez a papírt és fizettem már annyi képet csinálhattunk róla amennyit akartunk,de előtte nem.
2010. febr. 26. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Lehet, hogy hülyeség hogy Pesten nem lehet fotózni, akkor biztos én vagyok hülye.... Én sem putri helyeken voltam, hanem az ismert szalonokban nagyrészt. De biztos hazudok, legyen neked igazad...
2010. febr. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!